Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información

La moda dels escape rooms arriba també a la Patum Destacats

Els rooms escape estan de moda. Aquesta nova idea d’oci és cada vegada més popular i el Berguedà no se n’escapa. De moment només teníem opcions a la comarca relacionades amb el terror però, a partir del mes de setembre, els adeptes a aquest tipus de joc podran gaudir d’un nou room escape dedicat exclusivament a la Patum.
El joc es dirà “El rescat de la corona” i començarà amb la història d’un home, de nom Pere Mas, obsessionat amb la festa fins a tal punt que el que vol és destruir-la. Els escapistes tindran 70 minuts per intentar evitar-ho. Tot plegat en un entorn ambientat en la festa, amb rèpliques de les diferents comparses i plena de detalls dels quals no hem pogut saber més per no trencar la sorpresa d’aquesta sala, que està a punt d’obrir portes molt a prop de la plaça Gernika.
 
La idea, tal com explica un dels seus promotors, Jordi Pujals, comença ara fa uns 2 anys: “amb un amic ens vam tornar adeptes als rooms escape, fins a tal punt que vam visitar-ne moltíssims... A partir d’aquí va sortir la idea de fer-ne un relacionat amb una cosa tan nostra com és la Patum”, explica. La idea no fuig tampoc de servir d’atractiu turístic per a aquells que visiten la ciutat i busquen coses relacionades amb la festa, més enllà de les dates de Corpus. Precisament per aquesta responsabilitat envers la festa, s’han cuidat tots els detalls: “la sala està ambientada en la Patum, i per això les rèpliques hi juguen un paper important. Aquestes han anat a càrrec d’Artesania Camps”. Per la resta han comptat també amb professionals de l’escenografia i de l’àmbit dels escape rooms.
 
Un cop obert, funcionarà com la majoria d’aquestes instal•lacions: s’hi podrà accedir en grups de 2 a 6 persones, tot i que hi ha la possibilitat de ser més si es va amb nens. 
 

Informació addicional

Back to top