Hem fet Pànxing amb... el Club de Surf Gregal

Quan veiem les platges del Maresme plenes de surfistes sobre les seves taules, segur que més d’un de nosaltres hem pensat “que xulo, deu ser fàcil!”. De fet el surf “només” consisteix a mantenir-se en equilibri, lliscant sobre una taula arrossegada per una ona, el major temps possible i sense caure a l’aigua. Fàcil, oi? Tres companyes del Pànxing van tenir el privilegi de provar aquest esport “tan fàcil” amb l’Antonio del Club de Surf Gregal. Elles mateixes aporten la vivència del seu primer contacte amb aquest esport.
Llegir més ...

Jalpí Aventura, una aventura per les alçades

Jalpí Aventura neix a Arenys de Munt, just a la part del darrere del Castell de Can Jalpí, de la mà de Josep Comas, quan després de voltar per Europa coneix aquesta mena de parcs d’aventura al bosc i creu en la possibilitat de muntar-ne un a Catalunya. Què és Jalpí Aventura i què representa? Ningú ho explica millor que el mateix Comas.
Llegir més ...

L’aventura d’aprendre a fer surf al Maresme

La costa del Maresme és un lloc molt especial, ja que conflueixen el mar i la muntanya, i això fa que puguis estar banyant-te al mar Mediterrani i en pocs minuts et plantis a la serralada Litoral per fer una excursió o practicar bicicleta de muntanya. Pel que fa al surf, és una costa amb un fons marí ideal per practicar i aprendre aquest esport tan saludable i divertit.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top