El surf com a teràpia

L’ésser humà practica surf des de fa segles: els primers surfistes cavalcaven onades durant l’època preinca al Perú. Amb el temps, aquest esport ha patit alguns canvis substancials però la seva essència segueix sent la mateixa. De fet, allò que impulsa a voler surfejar és quelcom físic i també mental. 
Llegir més ...

Connecta amb el teu cos

Amb els nous començaments, vénen les noves oportunitats i desafiaments. Segur que hi ha aspectes de la teva vida en els quals vols aprofundir que són, segons la creença popular i els diferents orígens, la teva salut, la teva ment, el teu cos i per què no, la teva ànima.

Llegir més ...

Els orígens del surf a Catalunya

El surf és un esport que està experimentant un augment de practicants molt destacable a la costa catalana. Prova d’això és l’existència de diverses escoles i clubs de surf repartits per tot el nostre litoral. El surf és un dels esports més antics de la història amb orígens al Perú (Caballitos de Totora) i a la Polinèsia.
Llegir més ...

Electrofitness

Una de les darreres tendències en entrenament és l’electrofi tness: una combinació d’entrenament físic, amb entrenador personal, i d’electroestimulació muscular. Les raons per practicar electrofi tness dependran de cada persona, però pot aportar diferents beneficis.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top