Bellesa

Les 6 propostes més seductores d’après-ski a pistes

El postesquí gastronòmic dins les mateixes estacions s’imposa. No fa pas tants anys “l’après-ski” (les activitats a realitzar després d’un dia a pistes), acostumava a ser sinònim d’anar a sopar en un restaurant de la vall i una visita a la discoteca de moda de torn. Avui dia, però, les estacions d’esquí l’han integrat al peu de pistes o dins de la mateixa estació. Us relacionem 10 activitats après-ski que es poden fer a la Cerdanya, o ben a prop, amb aquesta singularitat: dins la mateixa estació.
Llegir més ...

Les rebaixes

Molts dels que esperaven amb il·lusió l’arribada de les festes de Nadal, quan aquestes tot just arriben a la seva fi ja esperen amb delit el 7 de gener. El motiu? L’arrencada oficial de les rebaixes d’hivern. Serà el moment per aprofitar els bons preus i comprar les peces d’abric i el calçat per les criatures o simplement aquell caprici en forma de fulard, bufanda, buf o collaret que amb el nou preu de rebaixes no ens sabrà greu comprar. Ara bé, cal tenir clars els conceptes quan parlem de rebaixes, que són i el que signifiquen.
Llegir més ...

Hivern a la Cerdanya: paisatges blancs i banys termals

Visitar la Cerdanya a l’hivern sempre acaba esdevenint una explosió d’experiències. La gastronomia pròpia d’aquesta època de l’any, excursions a la muntanya per fotografiar paisatges i boscos que van canviant de fulla o bé pujar a l’alta muntanya per esquiar, són només algunes de les motivacions que fan de la Cerdanya una destinació especial. Però, us imagineu que després de passar un matí per la plana, els cims o les valls de la Cerdanya, a la tarda fem una visita als banys termals o a un spa? Sona bé oi, això de relaxar-nos després d’un matí intens? 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top