Bellesa

Busca el teu moment!

Malauradament, l’estrès s’ha convertit en el nostre gran company de viatge, un company de viatge gens recomanable però sempre present. Vivim una vida accelerada, sovint sense gaire sentit, que fa que ens oblidem no només dels que ens envolten, sinó també de nosaltres mateixos. Potser és el moment de trobar aquells cinc minuts necessaris per a dedicar-nos a nosaltres i mimar-nos una estona.
Llegir més ...

Hem fet Pànxing amb... Imma Perruqueria

És un dimecres a les 3 h de la tarda. La Georgina i jo enfilem cap a Cabrera de Mar i al capdamunt del carrer trobem la PERRUQUERIA IMMA. Allà ens esperen l’Imma i l’Eva, la seva esteticista. La Georgina serà la que gaudirà dels serveis de l’Eva amb una doble sessió de maquillatge: un de més suau pel dia a dia i un altre de més sofisticat per a anar a sopar o sortir de nit. Jo gaudiré dels serveis de perruqueria de la mà de l’Imma.
Llegir més ...

Hem fet Pànxing a... Nagai, l’estètica per a tu!!

Es divendres i una de les nostres comercials, la Caro Font, té la sort d’arrencar el cap de setmana posant-se en mans d’unes magnífiques professionals del món de la bellesa i l’estètica. L’Eva, la Laura i la Gemma del Centre Estètica Nagai, a Premià de Mar, esperen a la Caro per mimar-la amb cura una estona i que comenci el seu cap de setmana relaxada i més guapa que normalment.
Llegir més ...

Especial sexe

Aprofitant que el Pànxing Maresme arriba a l'edició número 69, hem volgut fer un especial una mica "sexual", entrevistant a dues dones que regenten botigues eròtiques. 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top