Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Bergueda

L’art urbà impacta al Berguedà

L’art urbà comença a treure el nas al Berguedà. I no ho fa de manera discreta. De moment, ha generat un impacte destacat entre els veïns d’Avià i del Berguedà i de tots els que han visitat el poble per veure les obres d’art que llueixen en algunes de les façanes i racons d’aquest petit municipi. Deixar impacte i fer reflexionar entre les persones que veuen l’obra és la intenció dels artistes urbans. Ara per ara, al Berguedà se’n sent a parlar i és un camí que sembla que no té aturador. 

Avantprojecte de l’itinerari exterior de la ruta del cretaci de Fumanya, a Fígols

El jaciment de petjades de dinosaure de Fumaya és un dels més importants d’Europa, i un dels principals reclams turístics de la comarca del Berguedà. Tot i això, els visitants no poden apropar-se de manera segura fins on es troben les petjades. La Diputació de Barcelona ha realitzat l’avantprojecte de l’itinerari exterior de la ruta del cretaci que busca facilitar i millorar l’experiència.

La gresca torna per Carnestoltes

I de nou, passat l’estiu, la Castanyada, el Nadal... tornem a tenir aquí a Sa Majestat Carnestoltes, el gran rei dels poca-soltes amb els seus preceptes transgressors i la seva falta de normes. Dies per ballar, per riure, per disfressar-se i emmascarar-se abans de l’arribada del temps de Quaresma amb totes les seves limitacions.

Casaments a la berguedana

Els que tenim la sort de treballar de periodistes, tenim la sort de poder viure de nou, gràcies als nostres entrevistats, l’emoció, l’alegria i la felicitat dels casaments. Cada any esperem amb ganes aquest reportatge per veure els fantàstics escenaris que tenim a la comarca per celebrar l’amor, o conèixer quins són els professionals que aconsegueixen omplir de detalls el dia més especial i esperat per a molts, el del casament.
Back to top