Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

Tot seguint a Picasso...

La primavera de l’any 1906 el pintor Pablo Picasso es va establir uns mesos a Gósol. La gent i els paisatges d’aquest racó del Berguedà inspiraren l’obra de l’artista fins al punt que aquesta estada va resultar transcendental per l’evolució de la seva obra pictòrica i per a la història de la pintura contemporània a nivell mundial.

El pintor va trobar a Gósol els ingredients materials i immaterials per iniciar un nou camí en el camp de la creació.

Més de cent anys després es proposa un experiència turística al Berguedà que consisteix en imitar aquella estada del pintor fent unes vacances pintant en els mateixos llocs on ho va fer el geni, acompanyats d’un mestre que ajudarà a progressar en diverses tècniques de dibuix i pintura.

Les estades de pintura es dirigeixen a les persones interessades en el món de la pintura, independentment del seu nivell. Els cursos es desenvolupen a la natura i, per tant, estan subjectes a les condicions meteorològiques de manera que es planteja un programa que serà susceptible de modificar si la meteorologia és adversa.

Més informació: www.berguedareserves.cat / www.pedratour.com

Informació addicional

  • Municipi: Gósol
Back to top