Cultura

Els EnCants arriben al 10è aniversari

Els EnCants, uns tallers de cant en grup oberts a tothom, arriben enguany a la seva 10a edició (ja que el 2011 no es van fer). Així doncs, aquest estiu seran uns tallers molt especials: es farà una recopilació de les sis cançons que més han agradat de tota aquesta dècada per cantar-les en un concert final que tindrà lloc l’últim cap de setmana de juliol a l’Església Vella de Gironella.
Llegir més ...

Els Castellers de Berga demanen ajuda

La colla demana al consistori una llicència d’activitat extraordinària pel seu local, l’antic cinema Catalunya, per a organitzar-hi propostes que els permeti finançar-se i impulsar una campanya per créixer en nombre de socis i dinamitzar, encara més, el que s’ha convertit en un centre cultural i d’entitats al centre de Berga.
Llegir més ...

El berguedà Ot Ortega Travé guanya el Premi BBVA de Música

Els participants eren joves estudiants procedents de 23 Conservatoris, Centres Autoritzats i Integrats de tot Catalunya. En total es van lliurar 3 Premis al Talent Individual i 3 mencions especials entre les tres categories d’edat. A més de 6 Premis ACCat a la millor interpretació d’una obra de compositor català. 
Llegir més ...
Back to top