Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Entrevistes

Glassdrive

Glassdrive

  • Adreça: Camí de Pedret, 3
  • Municipi: Berga
  • Província: Barcelona
  • Telèfon: 938 223 153
  • Web: www.glassdrive.es
Glassdrive 1 236 163 70
Glassdrive 1 72 48 60
 

 

Som una empresa dedicada única i exclusivament a la REPARACIÓ, SUBSTITUCIÓ I ENFOSQUIMENT DE VIDRES DE TOT TIPUS D'AUTOMÒBIL (turisme,  furgoneta i camió de petit i gran tonatge). Comptem amb la gran experiència de 25 anys del fundador de Vidre Racing (Carlos Castellanos), actualment associat al Grup Glassdrive.

Els nostres tallers estan ubicats a Manresa, Igualada, Piera i Berga i la nostra unitat mòbil totalment gratuïta dóna cobertura a les comarques del Bages, l'Anoia, Berguedà i Cerdanya. ESTEM CONCERTATS AMB TOTES LES COMPANYIES D'ASSEGURANCES, pel que no necessitaràs fer cap peritatge del vehicle; només  posar-te en contacte amb qualsevol dels nostres centres, presentar-nos el rebut de la teva assegurança en vigor i et farem tota la gestió gratuïtament, amb la  tranquil·litat que mai quedarà perjudicada la teva bonificació en reparar o substituir el vidre del teu automòbil, això només pel fet de ser Centres Concertats.

En cas de substitució del vidre farem la reposició amb la màxima qualitat existent al mercat (Saint-Gobain Sekurit). En el moment de fer la reparació utilitzem la  màquina amb millors resultats a nivell mundial, guanyadora dels tres últims anys al Campionat del Món de Reparació de Parabrises comptant amb els nostres  companys del Grup Glassdrive guanyadors d'aquesta competició.

Actualment disposem d'un Tractament Antipluja, un novedós producte que redueix considerablement l'ús del netejaparabrises i millora la qualitat de visió en els dies de pluja. Per gaudir d'aquest tractament us haureu de dirigir al vostre agent o mediador d'assegurances que us informarà si disposa d'aquesta promoció.

Per altra banda també estem especialitzats en l'enfosquiment de vidres utilitzant làmines solars totalment homologades, aquestes ens faran la funció de filtre solar evitant que a l'estiu augmenti la temperatura dins del vehicle, protegint la pell i la vista.

Els nostres horaris són: dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19:30 h; dissabtes de 9 a 13 h. Servei d'urgències els 365 dies de l'any de 8 a 22 h al tel. 93 872 31 89 o be al 669 44 58 37.

A Berga ens trobareu al Camí de Pedret número 3 just davant de l'Institut Guillem de Berguedà.

Back to top