Experiències
De Compres

Taller-Museu Nan de Gegants i visita al taller d’imatgeria festiva

Si voleu visitar el Taller-Museu Nan de Gegants us heu de dirigir a un petit local a la plaça L’Especier al casc medieval de Bagà sota el Palau dels Pinós, on podreu veure el procés de construcció dels gegants, des del modelat amb argila, passant pels motlles, l’estampació en cartró, el muntatge, la pintura, el daurat amb full d’or... Us podreu fer fotos amb capgrossos, caps de gegants, bèsties o fer ballar alguna figura, fins i tot! Si veniu en grups o individualment, i voleu, podeu concertar alguna demostració com l’estampació en cartró i altres tècniques que podeu consultar a la pàgina web: https://francesccisa.wordpress.com/museu-nan-de-gegants/ i podreu participar directament en part del procés.
 
Museu Nan
 
A més a més, aquells que vulgueu podreu experimentar un taller de siluetes en acabar la visita. Quan no existia la màquina de fotografiar es feien molts retrats del perfil del cap. És una tècnica que les ombres ens mostren de forma natural. El resultat és molt interessant i ens permet conèixer l’efecte de la llum i l’ombra. La realització pràctica és un retrat de perfil dels assistents sobre paper, de 50x60 centímetres i l’aprenentatge de la tècnica que té moltes altres aplicacions.
 

Experiència PX

Lloc i hora de trobada: Us podeu dirigir a la Plaça L’Especier núm. 2, de Bagà, on podreu trobar a l’artesà treballant al taller o bé concertar l’hora prèviament per telèfon. La Plaça l’Especier no té accés amb vehicles, es recomana deixar el cotxe als carrers del voltant.
Durada: La visita dura entre 15 i 30 minuts. El taller de Silueta dura 10 minuts si es vol fer com a complement de la visita.
Preu: Per la visita, voluntari. Per les demostracions, a concertar. Taller de Silueta 3€
Grup mínim: 1 persona / Grup màxim: 10 persones, dins del taller-Museu. Per a grups més nombrosos, es poden fer torns o explicació i demostració a la plaça incloent el retrat amb els caps grossos i altres figures.
Estacionalitat: Tot l’any i qualsevol dia, si es concerta prèviament la visita.
Idiomes: Català, castellà i francès.
Pagament amb targeta: No
Accessible per a persones amb discapacitat:
 

Informació addicional

  • Nom: Francesc Cisa Camps
  • Adreça: Plaça de l’Especier, 2.
  • Teléfon: 646 320 438
  • Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Text: Confirmeu, millor, per telèfon, l’enviament del correu electrònic
  • Municipi: Bagà
Més en aquesta categoria: Tasta la cervesa del Pedraforca »

Experiències al Berguedà

Taller-Museu Nan de Gegants i visita al taller d’imatgeria festiva

Taller-Museu Nan de Gegants i visita al taller d’imatgeria festiva

Podreu veure el procés de construcció dels gegants, des del modelat amb argila, passant pels motlles, l’estampació en cartró, el muntatge, la pintura, el daura...

Tasta la cervesa del Pedraforca

Tasta la cervesa del Pedraforca

Us oferim una experiència única per conèixer les nostres cerveses fetes al peu del Pedraforca!

Pastor per un dia

Pastor per un dia

Veniu a conèixer el nostre ofici de pastor i a degustar la nostra can de xai.

Back to top