Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

Apostem pel producte de proximitat i de temporada! Destacats

El sector primari, els ramaders i agricultors, i també els petits artesans no ens aturem. 

Però estem veient llargues cues a grans supermercats amb productes de la indústria i molts productes de fora, mentre els petits productors no podem vendre el nostre producte perquè han tancat els nostres canals habituals de comercialització, ja sigui mercats locals, restauració o venda directa a la granja. Els nostres animals no deixen de posar ous, ni deixen de fer llet, els dies maduren els formatges al celler i els xais i vedells segueixen creixent amb l’esclat de la primavera!
 
Tots sabem de la importància que te sobre la nostra salut i el nostre sistema immunològic una bona alimentació. És per això que varis ramaders, productors i elaboradors de la Cerdanya ens estem  perquè, també en aquests temps excepcionals, pugueu seguir consumint local, donant suport a la petita pagesia que cuida el territori i ens proveeix d’aliments saludables, nutritius i de gran qualitat. 
 
A partir d’ara ens podràs fer comanda i recollir-ho en un punt d’entrega els dissabtes al matí i els dimarts a la tarda. Com? Molt fàcil. Ens fas comanda ja sigui d’un producte o de varis que trobaràs a  xarxagroalimentaria.webnode.es i et preparem la comanda i la passes a recollir pel punt i hora concertada. I et convidem a tastar tots els productes que us oferim… Per què? Perquè descobriràs tresors gastronòmics de la comarca que encara no havies tastat. Perquè recolzaràs els productors que cuiden el nostre paisatge i contribuiràs a la sobirania alimentària. Perquè, també en temps difícils, cal pensar local per actuar global. És un bon moment per començar a canviar les coses i apostar per un  model que cuida la teva salut i al mateix temps cuida l’entorn... 
Visita xarxagroalimentaria.webnode.es o instagram.com/xarxaagroalimentariacerdanya i coneix tots els productes i formats disponibles i fes avui mateix la teva comanda!
 

Informació addicional

  • Municipi: Cerdanya
Back to top