Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

Les rebaixes

Molts dels que esperaven amb il·lusió l’arribada de les festes de Nadal, quan aquestes tot just arriben a la seva fi ja esperen amb delit el 7 de gener. El motiu? L’arrencada oficial de les rebaixes d’hivern. Serà el moment per aprofitar els bons preus i comprar les peces d’abric i el calçat per les criatures o simplement aquell caprici en forma de fulard, bufanda, buf o collaret que amb el nou preu de rebaixes no ens sabrà greu comprar. Ara bé, cal tenir clars els conceptes quan parlem de rebaixes, que són i el que signifiquen.
L’Associació de Comerç de Puigcerdà vol, doncs, recordar als consumidors:
 
S’entén per rebaixa una reducció en els  preus que els béns, o serveis hagin tingut amb anterioritat. Aquesta reducció en els preus en cap cas no implicarà una reducció de la qualitat dels béns o serveis.
 
Els comerços no estan obligats a rebaixar els preus en època de rebaixes, és una elecció de cada comerciant. La venda en rebaixes es pot dur a terme, a criteri de cada comerciant i durant el termini que aquest consideri convenient.
 
Els articles rebaixats han d’haver estat inclosos amb anterioritat, i durant un mínim d’un mes, a l’oferta habitual de vendes.
 
El consumidor té els mateixos drets en rebaixes que durant la resta de la temporada. Així doncs si l’establiment accepta devolucions i canvis durant tot l’any haurà d’acceptar-los també en època de rebaixes, llevat que de forma clara i visible assenyali el contrari.
 
Si l’establiment admet les targetes de crèdit com a forma de pagament habitual, també ha d’admetre aquest sistema durant les rebaixes.
 
Si el producte està en perfecte estat, la botiga no té l’obligació d’acceptar canvis. Informeu-vos sobre la política de canvis.
 
 

Informació addicional

  • Text: Associació de Comerç de Puigcerdà
  • Municipi: Puigcerdà

Altres activitats

Back to top