Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

A punt el curs de tècnic d’esports Destacats

El Consell Esportiu de la Cerdanya, en col·laboració amb l’Escola Lleó XIII i el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya, ha organitzat el bloc Comú i Complementari del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Ensenyaments Esportius, amb l’objectiu de facilitar l’accés a aquesta formació als joves residents a la Cerdanya.

Aquests estudis, reglats i reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, donen accés a cursar, posteriorment, el bloc específic de diferents modalitats esportives com futbol, bàsquet, handbol, atletisme..., així com modalitats molt presents i pròpies de la comarca com els esports de neu (esquí de fons, esquí alpí i surf de neu), els de muntanya i l’escalada.
 
La titulació obtinguda amb la realització del Bloc Comú, Complementari i Específic, i de les pràctiques professionals corresponents, és la de tècnic de nivell 1 (TD1) que permet l’accés al Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya (ROPEC), per treballar com a professional de l’esport.
 
El curs es realitzarà del 15 d’octubre al 9 de novembre, de dilluns a dijous, en horari de tarda. 
 
 

Informació addicional

  • Text: Consell Esportiu de la Cerdanya
  • Municipi: Cerdanya
Back to top