Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

La Cerdanya amb els cinc sentits

Puigcerdà ha presentat un vídeo promocional i una guia d'art i patrimoni per transmetre i donar a conèixer la Cerdanya amb els cinc sentits. 

El passat mes de març es va presentar al Museu Cerdà el material de promoció turística que s'ha treballat des de l'ajuntament de Puigcerdà i el Patronat de Turisme aquest darrer any.

D’una banda, la Guia d’Art i Patrimoni de la Cerdanya que inclou els principals atractius culturals de la comarca. Aquesta guia estarà disponible en català, castellà, anglès i francès.

D’altra banda, dos vídeos promocionals de la comarca, un d’uns 2 minuts i un altre d’uns 9 minuts, on s’hi pot contemplar la majoria d’activitats que esportives i de natura que es poden dur a terme a la Cerdanya durant les quatre estacions de l’any. Aquest vídeo ha estat elaborat per La Cerdanya TV i ha comptat amb la participació de diferents empreses de Puigcerdà i la comarca. El podeu veure clicant aquí: Vídeo Promocional La Cerdanya

També es va aprofitar per mostrar altres materials turístics que s’han editat al llarg d’aquests anys i que serveixen per promocionar la vila i, endemés són eines que des del Patronat de Turisme s’usen per a les fires i workshops: el vídeo de Puigcerdà Històric, una reproducció que mostra l’evolució de Puigcerdà des del segle XI fins al XIX; i els dos vídeos de promoció de Puigcerdà que es van filmar durant la Festa de l’Estany del 2013, que mostren una perspectiva aèria de la vila. Aquest vídeo el va realitzar l’empresa HEMAV.

Cal recordar que a banda d’aquest material, a l’Oficina de Turisme es poden trobar fulletons amb els principals punts culturals i turístics de la vila, una guia de senderisme (elaborada amb 4 idiomes) i altres publicacions que serveixen d’eina per promocionar i donar a conèixer Puigcerdà i la comarca.

 

Informació addicional

Back to top