Activitats

Sant Valentí, propostes per seduir a la Cerdanya Destacats

Sant Valentí... 14 de febrer... cors... amor i sucre en excés!! La gran festa de l’amor per uns, un gran malson per altres, una jornada plena de sucre, i un pèl cursi, importada des de l’altre costat de l’Atlàntic via directa a través de Hollywood i que, com tantes coses arribades dels Estats Units, torna a marcar tendència, sobretot entre els adolescents, després d’uns anys més desapercebuda.
Tot i que a Catalunya molts defensen que la veritable festa de l’amor és Sant Jordi i Sant Valentí només una celebració purament comercial això tampoc és ben bé així. La celebració de l’amor el dia de Sant Valentí, deixant de banda la seva explotació comercial, té una justificació històrica. Sant Valentí és el nom d’un sant màrtir que morí executat cap a l’any 270 a Roma. La llegenda explica que es tractà d’un metge romà que es feu sacerdot i que casava els soldats. El matrimoni, però, considerat en aquell moment incompatible amb l’ofici de les armes, estava prohibit. Aquest fet va provocar que l’emperador Claudi II ordenés l’execució del sacerdot. D’altres relacionen la festivitat amb una narració que explica que Sant Valentí és el patró dels enamorats perquè la seva onomàstica coincideix amb el moment de l’any en què els ocells comencen a aparellar-se. 
 
Tingui a veure amb l’aparellament dels ocells o amb el casament dels soldats, arriba Sant Valentí i acaba sempre sent una diada un tant especial, un bon dia per recordar, amb un detall, a aquells que estimem que els sentiments perduren. Els enamorats es faran algun present - sovintegen els rams de flors, els bons àpats amb espelmes i, per què no, ja posats, alguna que altra joia. I és que mai està de més que dediquem, en exclusiva, una mica més de temps i d’atenció a aquest company o companya que amoroseix, mai millor dit,  la nostra vida. Una preparació prèvia adequada, un bon maquillatge, un canvi de pentinat o una roba atrevida poden ser els elements necessaris perquè la nit sigui perfecta. Regalar bellesa o relax és una bona opció, tant per ella com per ell.
   
En definitiva, i tot plegat, un munt d’excuses o explicacions i mites, per tenir una excusa per demostrar els sentiments amorosos, nous o antics, cap aquella persona estimada. Les opcions es diversifiquen i els regals poden ser d’allò més diversos i des de Pànxing Cerdanya volem ajudar-vos a trobar l’obsequi per fer d’aquell dia una jornada molt especial.
 
BOMBONERIA MOMENTS - Puigcerdà - Tel. 972 141 082
A Moments personalitzem detalls de xocolata per celebrar les vostres festes, bateigs, comunions, casaments, aniversaris... Tot un món de xocolata per tu i els teus, per fer-la una celebració única. Vine i t’assessorem per trobar junts el detall ideal. Ara també 0% gluten, pa rodó, pa viena, pa motllo, barrot, brioix artesà amb xocolata, magdalenes, pastissos, bases de pizza...         
 
Moments
 
ELENA CLOT PERRUQUERS - Puigcerdà - Tel. 972 140 409
Sabem que sou les clientes més guapes... però tot i així durant la setmana dels enamorats us regalem un toc de maquillatge amb qualsevol dels nostres serveis.
 
Elena Clot
 
LA ROSELLA - Bellver de Cerdanya - Tel. 973 51 12 19
Per arrodonir una vetllada de Sant Valentí, endolceix-la amb qualsevol dels nostres bombons o pastissos fets especialment per aquesta ocasió.
 
La Rosella
 
DERMAESTÈTICA - Puigcerdà - Tel. 628 528 404
Al febrer descomptes especials per Sant Valentí! Tractament facial luminance epi-white mask Il·luminador i anti-ageing. Informat!
 
DERMA
 
PASTISSERIA CERDANYA - Puigcerdà - Tel. 972 880 348
Com és el vostre amor? De xocolata, trufa, nata, maduixa… Celebra-ho de la manera més dolça!
 
Pastisseria Cerdanya
 
ORGÀNICS - Puigcerdà - Tel. 972 883 143
Complim 10 anys i per celebrar-ho regalem als nostres clients un tractament facial. Places limitades. I per Sant Valentí demana pels nostres xecs regal.
 
Organics
 
PASTISSERIA VILARRUBLA - Martinet / La Seu d’Urgell - Tel. 973 51 50 28 o 973 36 13 84
Per aquest Sant Valentí, sorprèn a la teva parella amb  una caixa de bombons deliciosos, per a tots els gustos! Endolceix els petons amb xocolata!! Vine’ns a veure a Martinet o La Seu d’Urgell. 
 
Pastisseria Vilarrubla(1)
 
PERRUQUERIA CAPDEVILA - Martinet - Tel. 973 51 54 18
Al febrer per Sant Valentí regala bellesa, vine i informa’t dels packs especials que tenim. Tant per ell com per ella. 
 
Perruqueria Capdevila(1)
 
PERRUQUERIA MIRALLS - Llívia - Tel 972 14 60 39
Per Sant Valentí disposem de xecs regals o productes, tant per a ella como per ell. Pregunta’ns!
 
Perruqueria Miralls
 

Informació addicional

  • Municipi: Cerdanya

Altres activitats

Back to top