Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Jordi Frabad: Les venjances de Talltendre

La vall de la Cerdanya compta amb un patrimoni literari formidable, desconegut per a molts de nosaltres. Radio Puigcerdà ofereix cada dilluns a les 18:00 h l’espai radiofònic “Cerdanya Literària”, on descobrim de la mà d’escriptors cerdans la literatura de la nostra comarca a partir de les obres, llegendes i poesies dels autors locals.Paco Riera introdueix els escriptors cerdans sota la direcció tècnica d’Àngel Gutiérrez. Aquí teniu una transcripció d’Anna Amor. 
Llegir més ...

Sant Valentí, amor per a tots els gustos

De tradició anglosaxona, el Dia de Sant Valentí s’ha implantat a casa nostra com moltes altres festes i tradicions d’importació. Tot i la dura competitivitat amb Sant Jordi per erigir-se com el dia dels enamorats dels catalans, el 14 de febrer ha arrelat amb certa força i ja són molts el que havent deixat enrere el Nadal aprofiten aquesta nova data per obsequiar amb un nou detall a la parella o per proposar-li una altra escapada o sopar romàntic. Arrelat o no, de tradició o d’importació, que visqui l’amor!
Llegir més ...
Back to top