Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Bellver de Cerdanya obre una porta al passat Destacats

L’Ajuntament de Bellver de Cerdanya ha procedit en la col·locació de vuit panells informatius, situats a les places més rellevants del casc antic, i gravats amb un breu resum de la història del poble i un plànol amb un petit recorregut a seguir. 
L’objectiu és  donar a conèixer la història del poble posant èmfasi i donant rellevància a tot el patrimoni cultural existent, especialment remarcant diferents punts d’especial interès com el Portal de Cerdanya, la Muralla, la Plaça Bécquer, l’església de Sant Jaume, la Plaça Major 27 d’abril, el Mirador del Castell, La Plaça Abad Oliva, la Plaça Pau Claris i altres edificis d’interès cultural, pretenent integrar el passat i el futur del nostre municipi. 
 
Aquesta obra ha permès donar a conèixer espais que actualment queden amagats o queden desapercebuts, on la informació es troba en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès.
 
En definitiva, donar un valor afegit al patrimoni cultural que hem heretat del passat i que es conserva, i que ens permetrà portar-lo al futur, com una cosa viva, no només com un patrimoni per visitar. 
 

Informació addicional

  • Municipi: Bellver de Cerdanya
Back to top