Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Cerdanya Film Festival ofereix una Retrospectiva on line de Curtmetratges en obert Destacats

El certamen  ha  dissenyat  una pàgina   al seu web  amb  una retrospectiva on-line de curtmetratges en obert per alleugerir el confinament provocat per l’emergencia sanitària. S’hi podran veure films històrics premiats al certamen i noves propostes dels amics del Cerdanya Film Festival.
Davant   de  l’emergència  sanitària  de la COVID-19, el  nostre  principal  objectiu  és garantir  la seguretat i benestar de tots vosaltres. Desitgem que tots estigueu bé davant d’aquesta situació i intentarem fer-vos-ho més lleuger. Per  tot això des del Cerdanya Film Festival estem prenent mesures que volem  compartir amb  vosaltres.
 
#Ensquedemacasa … però amb #Cinema!
#EnsQuedemACasa
 
Protegim-nos i cuidem-nos
 
Des de fa més d’una setmana tot l’equip del  Cerdanya Film Festival està treballant des de casa. Ens  hem  adaptat a aquesta  situació  i cadascú ha  creat  la  seva petita  oficina  a casa. Seguim treballant en la planificació i organització de l’edició del festival d’enguany, així com en la  promoció  del  període de recepció  de  films  a concurs (deadline  22 de  maig)  a través  dels canals habituals. Estem estudiant totes les possibilitats en  funció  de  l’evolució dels esdeveniments,  inclosa  la  suspensió  si  calgués,  i que comunicarem  tan  aviat  com  ens sigui possible.
 
Valorem
 
En aquests moments ens trobem  examinant totes les condicions i variables per avaluar la viabilitat de celebrar el festival de l’1 al 9 d’agost de 2020, mantenint un contacte permanent amb  les institucions que ens donen suport i seguint el que diuen  les autoritats sanitàries.  Són moments complicats  tenint  en  compte els pagaments pendents i suspesos de  subvencions d’anys anteriors, la incertesa en  les bestretes i subvencions de  l’any corrent i els objectius de patrocinis privats d’enguany que  no podrem assolir.
Comunicarem qualsevol novetat a través dels nostres canals habituals
 
Viatgem a través del cinema curt 
 
Sabem que aquesta crisi serà molt dura, però també esperem que temporal. Per això us animem a recuperar el bo i millor dels films premiats al Cerdanya Film Festival que potser no vau poder veure en el seu moment, o el que us vau perdre a les darreres edicions del festival. Amb ells podreu viatjar sense sortir de casa i descobrir noves propostes dels creadors que han passat pel nostre festival els darrers anys. Els films es poden veure en la majoria dels casos directament des de la landing page en obert i de forma totalment gratuïta. 
 
De moment, estan disponibles dues retrospectives especials: una de curtmetratges procedents de Kimuak – Euskadi Film Laburrak i una dels premiats històrics del Cerdanya Film Festival. A mesura que els creadors ens van enviant els seus films, els anem actualitzant a la pàgina, així que és un recopilatori en constant creixement i evolució que esperem pugui agradar.
 
I si creieu que ho heu vist tot... hi ha nou material inèdit especial per l’ocasió. 
Us animem a participar i a interactuar amb nosaltres a les XXSS amb els hashtags: #EnsQuedemACasaAmbCinema #CerdanyaFilmFestival 
Junts farem aquesta situació més agradable! 
 

Informació addicional

Back to top