Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Concurs de dibuix del Cerdà de l’Any Destacats

La segona edició del concurs de dibuix del Cerdà de l’Any s’acaba amb molt èxit: 859 dibuixos. De Lles a Font Romeu, aquest any han participat encara més escoles; un total de 19. Un gran ventall de creació, imaginació, colors, il·lusions i imatges poètiques demostren  que els nens i nenes de Cerdanya estan encantats de gaudir d’aquesta terra! Gràcies a ells i elles. Gràcies als mestres que han liderat aquest projecte amb molta professionalitat, molta paciència i molta disponibilitat. Gràcies a les famílies.

Com ja sabeu, el cartell del Cerdà de l’Any serà el del dibuix seleccionat en aquest concurs. Aquest any, al jurat hi ha els següents professors i professores: Anna Nadal (Llums del Nord), Mayeule Labonne (Osseja), Sandrine Dugas (Collège La Guingueta), Victoria Carillo (Ger), Xavier Mompo Juan (Institut Pere Borrell), i la Stephanie Deljarry (encarregada de comunicació  a la Communauté des Communes Pyrénées-Cerdagne). Gràcies a tots ells i elles per la seva implicació en aquesta difícil tasca d’escollir el dibuix premiat en cada una de les categories.
 
Els guanyadors són:
Fins a 8 anys: LAIA DÍAZ SÀNCHEZ (Escola Jordi Pere Cerdà)
De 9 a 12 anys: ALEKSANDRA SOROKA (Collège de la Guingueta)
De 13 a 16 anys: MARINA BOBER (Institut Pere Borrell)
 
El dibuix seleccionat que il·lustrarà el cartell és el de l’ ALEKSANDRA SOROKA. Felicitacions a les tres!
Guanyadors
Cada una de les guanyadores ha rebut un premi per valor de 100€ durant la cerimònia l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya (Puigcerdà), amb molta assistència de públic.
 
Recordem que aquests tres dibuixos s’exposaran a Bolvir el 26 d’abril, pel nomenament del Cerdà de l’any 2019. A més, els 859 dibuixos participants s’exposaran al Museu Cerdà de Puigcerdà del 1 al 23 d’octubre de 2020.
 

Informació addicional

  • Municipi: Puigcerdà
Back to top