Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

‘L’atzarosa vida de Marty Bosch’, d'Antoni Prunés

Antoni Prunés i Santamaria és un apassionat per la ciència, la literatura i la música; creu en la màxima de Baden-Powell, “procura deixar el món una mica millor del que l’has trobat”, i dóna suport a l’ètica de la responsabilitat.

Ha treballat al sector privat i al sector públic, ha creat i dirigit empreses, ha desenvolupat projectes innovadors, ha transformat la seva ciutat i ha escrit un munt sobre tot això. És autor de Figues del meu paner, llibre d’articles 2008-2015, i ara presenta L’atzarosa vida de Marty Bosch.
 
L’acció de L’atzarosa vida de Marty Bosch transcorre a Platja d’Aro, la Cerdanya, el Vallès i Hamburg. La trama de la novel•la és el desencantament d’un home normal, educat, i de com la vida el mena per viaranys difícils, alguns dels quals són conseqüència de les seves decisions i d’altres són fruit de l’atzar; com a rerefons, hi ha els darrers anys de Catalunya.
 
A mig camí entre la novel·la negra i la novel·la d’aventures, l’obra conté ingredients d’ambdues: intriga, política, societat, corrupció, amor, mort i uns polsims de sexe, tot ben amanit amb la ironia pròpia de l’autor. L’estil és àgil i el llenguatge planer i desimbolt.
 
 
Atzavara
 
 
 
 

Informació addicional

  • Municipi: Cerdanya
Back to top