Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Tramitació de la gratuïtat del túnel del Cadí Destacats

El Consell Comarcal de la Cerdanya posa a disposició de totes les persones residents de Cerdanya la tramitació telemàtica de la renovació i alta de la gratuïtat del Túnel del Cadí. D’aquesta manera es pretén reduir el temps d’espera presencial i afavorir la via telemàtica. Els tràmits de les renovacions es poden fer fins a tres mesos abans que caduqui la vigència. La tramitació presencial està suspesa mentre estigui en vigor l’Estat d’Alarma, donades les circumstàncies excepcionals amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.

A la pàgina web del Consell Comarcal de la Cerdanya es pot trobar tota la informació i tots els enllaços per poder fer la renovació triennal, així com la sol·licitud de la gratuïtat del Túnel del Cadí a totes aquelles persones residents a la comarca de la Cerdanya.
 
Més informació a: www.cerdanya.cat on trobareu trobareu:
 
• Quan es pot renovar la gratuïtat: es pot fer tres mesos abans que caduqui la vigència.
 
• Consultar la vigència de la gratuïtat amb un enllaç a la pàgina del Túnel on només amb el DNI podrem saber quan caduca.
 
• On realitzar la sol·licitud de gratuïtat:
- Telemàticament des de la Seu Electrònica del Consell Comarcal de la Cerdanya omplint la instància genèrica que hi trobareu. (Per fer aquest tràmit és necessari disposar certificat digital: IDcat Mòbil; idCAT; DNIe; CL@ve, o d’altres) 
- Presencialment al  Consell Comarcal de la Cerdanya. Plaça del Rec, 5. 17520 Puigcerdà. Tel. 972884884 amb l’ original o còpia del DNI o original o còpia del carnet de conduir vigent. La tramitació presencial està suspesa mentre estigui en vigor l’Estat d’Alarma.
 
• Quina documentació s’ha de presentar segons sol·licitem:
- Renovació
- Alta o nova sol·licitud. En aquest supòsit la documentació a adjuntar dependrà de la situació laboral de qui sol·licita la gratuïtat:
1. Treballadors/es en actiu (empresa privada).
2. Treballadors/es autònoms/es.
3. Professionals lliberals acollits/des a Mútues col·legials.
4. Treballadors/es en actiu al servei de les Administracions Públiques.
5. Treballadors/es transfronterers.
6. Treballadors/es en situació d’atur.
7. Jubilats/des o perceptors/es de pensions d’incapacitació permanent.
8. Estudiants
9. Persones amb fills/es escolaritzats
 
• Quan s’activen els tràmits segons siguin:
- Renovacions no caducades i sense canvis 
- Renovacions amb canvis de targeta de targeta bancària o ViaT.
- Alta nova.
- Renovacions que han caducat.
 
 

Informació addicional

  • Text: Consell Comarcal
  • Municipi: Cerdanya
Back to top