Festes

Balsareny es prepara per a un animat Sant Marc

Tradició i modernitat es tornaran a donar la mà a Balsareny amb motiu de Sant Marc, la festa major del municipi que aposta per grans noms com són l’Orquestra Selvatana, els Manel i Meugenio, i per activitats com la Cercatapes. De ben segur que veïns i visitants de totes les edats gaudiran d’aquesta gran festa!
Llegir més ...

Torna la Fira dels Matiners a Avinyó

Avinyó reviurà la batalla més important de la Segona Guerra Carlina, coneguda com a Guerra dels Matiners. Les recreacions teatrals històriques, un mercat ambientat a mitjans del segle XIX, les danses populars, la gastronomia de l’època... i molts altres actes ompliran la Fira dels Matiners, que se celebrarà el diumenge 14 de maig.
Llegir més ...

Molt més que la fira més dolça

Riner es convertirà en el poble més dolç de la comarca el cap de setmana de l’1 i el 2 d’abril, quan acollirà la segona Fira de la Mel. La primera edició va tenir tan bona acollida que no ha dubtat a repetir aquesta iniciativa, que van posar en marxa per donar a conèixer el patrimoni i la gastronomia del municipi, i alhora descobrir el món de les abelles.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS
Back to top