Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Festes

Setmana Santa amb nens

Amb l’arribada de la Setmana Santa, sempre fluctuant entre les darreries de març i mitjans del mes d’abril, es presenten alternatives d’allò més diverses perquè cadascú la gaudeixi al seu gust, des de la introspecció més religiosa, carregada de fe cristiana, a la vessant més lúdica i vacacional. Un període festiu escolar que, si abans era un problema fer-lo coincidir amb les vacances de molts pares, actualment cada cop hi ha més opcions de coincidir... o no.
Llegir més ...

Comença el compte enrere... època de celebracions!

Arribat el mes de febrer, moltes llars comencen a pensar, planejar, plantejar, idear... les possibles celebracions que tindran lloc a moltes cases a partir de la primavera, amb l’arribada del bon temps. Són moltes les parelles que han marcat en vermell la data del seu casament a partir de la primavera, moment en què també arriba l’època de comunions. Així, febrer dóna el tret de sortida per entrar de ple en la cursa dels preparatius. Els elements necessaris, detalls i objectes són molts, i diversos, perquè qualsevol celebració tingui un mínim d’èxit i llueixi com tots desitgem aquell dia.
Llegir més ...

Sant Valentí, una excusa per a l’amor més romàntic

I de nou... 14 de febrer... Sant Valentí... per molts... la festa de l’amor per excel·lència!!! Cors, molts cors, fletxes carregades d’amor, flors, bombons i sucre en excés. I encara que sigui una festa importada de l’altre costat de l’Atlàntic arrela amb força, sobretot, entre els més joves. La influència de Hollywood, com en tants altres aspectes, marca tendències. Encara que, a Catalunya, Sant Valentí sempre haurà de lluitar contra un altre sant en això de celebrar l’amor: Sant Jordi.
Llegir més ...

Carnestoltes, rauxa i disbauxa

Ja tornem a tenir aquí a Sa Majestat Carnestoltes, gran rei dels poca-soltes amb els seus preceptes transgressors i la seva falta de normes. Dies per ballar, per riure, per disfressar-se i emmascarar-se abans de l’arribada del temps de Quaresma amb totes les seves limitacions.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS
Back to top