Gastronomia

43a Festa de la Verema

Alella celebrarà, entre el 8 i 10 de setembre, la 43a edició de la Festa de la Verema, la festa amb més èxit i tradició del municipi i una ocasió única per conèixer i gaudir dels vins de la Denominació d’Origen Alella, de la gastronomia local, de bons espectacles i de molta cultura popular.
Llegir més ...

La Mostra Gastronòmica de Cabrils, una història de 30 anys

Entre el 18 i el 21 d’agost, Cabrils celebrarà la seva tradicional Mostra Gastronòmica, enguany amb un gust molt especial. Arribar als 30 anys d’una fira local, amb la bona salut que exhibeix la Mostra de Cabrils, no és una tasca fàcil. La idea original d’un parell de cabrilencs, la fe d’uns quants en els moments originals i la feina de molts durant molts anys han fet de la Mostra Gastronòmica de Cabrils un referent a la comarca.
Llegir més ...

La 5a Ruta Gastronòmica de Cabrils arriba amb croquetes amb pareo

L’Associació d’Hostalers de Cabrils va presentar el passat 29 de juny la 5a Ruta Gastronòmica de Cabrils en un acte original i dinàmic que, per tercer any consecutiu, implicava els periodistes a participar-hi activament. L’objectiu de la Ruta és fomentar el turisme de proximitat i donar a conèixer al llarg del territori la qualitat gastronòmica del municipi.
Llegir més ...

“Xiringuitos”, un oasi al Maresme

L’olor de sal amarant els sentits, l’escalfor de la sorra sota els peus i una lleugera brisa per les nits, visitant habitual a la vora del mar, fan dels “xiringuitos” no només el lloc ideal per fer un bon àpat, sinó també en un lloc habitual on acabar les nits d’estiu, amb 
copes exclusives i molts d’ells amb programacions d’espectacles nocturns. Un oasi al Maresme on passar-hi hores de dia i de nit.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top