Gastronomia

“Xiringuitos”, un oasi al Maresme

L’olor de sal amarant els sentits, l’escalfor de la sorra sota els peus i una lleugera brisa per les nits, visitant habitual a la vora del mar, fan dels “xiringuitos” no només el lloc ideal per fer un bon àpat, sinó també en un lloc habitual on acabar les nits d’estiu, amb 
copes exclusives i molts d’ells amb programacions d’espectacles nocturns. Un oasi al Maresme on passar-hi hores de dia i de nit.
Llegir més ...

De vermut per Vilassar de Mar

La Montse Gual ens espera a la porta de l’Ajuntament. Advocada d’ofici i regidora de Vilassar de Mar des de fa menys d’un mes, la Montse és una persona molt coneguda al poble pel seu lligam a moltes de les seves entitats. Membre fundadora dels Mansuets de Foc, la colla de diables de Vilassar de Mar, i membre de la Tropa Teatre i de l’AVAL, filla i néta de vilassarencs, ens convida a fer una ruta per les terrasses i els vermuts de Vilassar de Mar.

Llegir més ...

De tapes i terrasses pel Maresme (part II)

Com que tenim Sant Joan a tocar i tot l'estiu per endavant, continuem suggerint-vos més terrasses al Maresme. Moltes hores de sol, on ve de gust una bona terrassa per fer l’aperitiu, un bon dinar o un cafè amb amics. I temperatures suaus i agradables quan surt la lluna, moments perfectes per compartir taula al voltant d’un bon sopar, el còctel de moda o, simplement, gaudint. Qualsevol excusa és bona per passar una bona estona “terrassejant” pel Maresme.

Llegir més ...

De tapes i terrasses pel Maresme (part I)

Amb l’arribada de l’estiu, que treu el nas per cada cantonada, ja tenim aquí l’estació més divertida, la més alegre, la més boja, en què més hores de lleure disposem. Temps d’oci per als amics, per a la família, per a un mateix. Els dies són més llargs i les nits més intenses, més desitjables... elements perfectes per gaudir de moltes hores a l’aire lliure. Dinars i sopars fora de casa, llargs capvespres amb una copa, nits de lluna i aire lliure... i terrasses, moltes terrasses, per gaudir-la.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top