Gastronomia

El nap de Talltendre

Si el mes passat parlàvem de la col d’hivern i de les seves propietats, ara m’agradaria parlar d’un altre vegetal típic de la nostra comarca i de gran renom: el nap de Talltendre.
Llegir més ...

La febre boletaire

Quan arriba el mes de setembre, la comarca de la Cerdanya comença a omplir-se de boletaires, especialment els caps de setmana. Vinguts d’arreu de Catalunya, és freqüent trobar-se’ls per la muntanya cerdana amb els seus cistellets. Això no vol dir que els cerdans no vagin a collir bolets també, però molts solen fer-ho entre setmana, quan hi ha menys aglomeracions.
Llegir més ...

De tapes, pinxos i terrasses a la Cerdanya

Qui diu que a la Cerdanya no espot gaudir d’un bon aperitiu,d’un àpat de pinxos o tapes o d’un bon dinar a una terrassa. Les terrasses a la Cerdanya s’han escampat com petites joies sobre uns paisatges idíl·lics i meravellosos. I si les tardes d’estiu tenen gust de cervesa ben freda i tapes en alguna terrassa estival a qualsevol lloc del territori català, la Cerdanya no és menys. Terrasses que s’omplen als migdies buscant l’escalf del sol i a les tardes, quan una cervesa i unes tapes poden ser la millor excusa per una trobada amb amics.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top