Gastronomia

La Cerdanya, un món per descobrir!

La diversitat i la bellesa paisatgística de La Cerdanya és coneguda per tothom. La barreja de trets del mediterrani amb prats alpins, barrejat amb fagedes, boscos de pi roig i boscos de pi negre i avet, fan de la comarca un destí excepcional. Una comarca que enamora a grans i petits, una comarca amb una oferta àmplia i diversa que captivarà a qualsevol tipus de viatger, una comarca per descobrir-la, recórrer-la i respirar-la.

Llegir més ...

“Beauty Llívia és un concepte nou a la Cerdanya”

El Josep Maria Masó és de la Cerdanya, com diu ell, el seu ofici li ve de “pagès”. Mentre es feia gran passava els estius a casa dels seus padrins, que eren de pagès, va ser criat per la seva “tia Lola” que era “coquina”. La “coquina” era una dona que anava a cuinar a casa dels altres quan hi havia una celebració, i es necessitava ajuda per exemple, per Festa Major (quan era tradició convidar a tota la família i veïns).
Llegir més ...

El productor ecològic a la Cerdanya

El mercat de productes ecològics ha patit des dels seus inicis una certa confusió amb altres productes similars, o que pretenen ser-ho, però que realment estan molt allunyats del que és un producte ecològic. Per facilitar el coneixement d’aquests aliments entre els consumidors, del 29 de maig al 7 de juny la Cerdanya és l’escenari de la Setmana Bio Catalana per l’alimentació ecològica. Una bona oportunitat per conèixer de prop un sistema de producció agroalimentari de qualitat i respectuós amb el medi ambient i un mercat cada cop més estès.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top