Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Rutes

Camí de l'Últim Càtar: 10a Monicon - Tarascon

 I arribem al final del Camí, la darrera etapa de la Ruta de l’Últim Càtar.
Una etapa llarga però que en general transcorre en una suau baixada i passa per Vic de Sòs fins que arriba a Tarascon, vila de pedra, de carrerons amb flors als balcons, on cada diumenge se celebra el mercat dels artistes.
 
El camí, ben ombrejat i a prop de l’aigua, discorre per indrets frescos, fins i tot en ple estiu. El descens ens permetrà descobrir petits pobles de muntanya amuntegats a l’entorn d’esglésies i grans casals.
 
Arribats a Tarascon El Camí de l’Últim Càtar toca la seva fi ja que, donat que estem seguint les petjades del darrer prefecte càtar, Guillem Belibasta, aquí va ser on el bisbe de Pamiers el va dur a la foguera, on van acabar els seus dies.
 
Si no volem posar el punt i final aquí sempre podrem optar per continuar la ruta fins a Montsegur o Foix enllaçant amb el Camí dels Bons Homes que prové directament de Berga.
 
Total quilòmetres Monicon-Tarascon: 26,06km. 
 
Castell De Miglos

Informació addicional

  • Text: Maite Viñals
  • Fotografía: Òscar Rodbag
  • Municipi: Monicon
Back to top