Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

"Ulls maragda", de Marta Alòs

Les Biblioteques del Maresme recomanen... el llibre "Ulls maragda", de Marta Alòs.
Ulls maragda és una novel·la de misteri i aventures. L’autora situa l’acció entre la Barcelona de 1870 i la Lleida de 2016. 
 
Tot comença amb l’assassinat d’una jove becària de la Universitat de Lleida i la investigació a càrrec de l’agent Roura, mosso d’esquadra. Simultàniament té lloc la campanya i l’elecció del nou rector de la universitat. I a més, Núria Lamolla, professora de la mateixa universitat,  rep l’encàrrec d’escriure la biografia d’un dels prohoms més importants de la ciutat de Lleida. 
 
Aquestes tres trames i els seus protagonistes es desenvolupen de manera paral·lela al llarg de la novel·la fins a convergir en el seu punt final. 
 
L’autora juga amb el lector de tal manera que l’atenció sobre els personatges va canviant,  així com la manera de percebre’ls,  que va evolucionant a mesura que els anem coneixent.
 
Marta Alòs (Lleida, 1960) ha publicat més d’una quinzena de llibres i ha obtingut diversos premis literaris. Aquesta és la seva primera novel·la negra.
 
Editorial: Pagès
Any: 2018
 
7 Juliol Canet
 

Informació addicional

Back to top