Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Les danses tradicionals tornen a les aules de Cerdanya Destacats

El Consell Comarcal ha recuperat el projecte “Les danses pirinenques a les escoles de Cerdanya”, pel curs 2019-2020 i següents.

La participació en el projecte no suposa cap despesa a l’escola ni per l’AMPA, perquè està completament subvencionada pel Consell Comarcal de la Cerdanya gràcies al suport econòmic de la Diputació de Girona.

Les danses a treballar estaran en funció de la seva complexitat i en funció de la franja d’edat dels nens. Serà amb la col·laboració dels mestres de cada escola que es decidirà quin grup participarà en els tallers. L’experiència dels anys anteriors ens permet correlacionar una dansa amb el grup d’edat més adequat.

El projecte compta amb la col·laboració de l’associació de dansa «Pourquoi Pas / Per què no / Por qué no?» de la qual és membre la professora Sílvia Cassu i Anoll, que va ser responsable de la materialització del projecte en l’etapa anterior i que ho serà també d’aquesta.

 

Informació addicional

  • Municipi: Cerdanya
Back to top