Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Entrevistes

Persianes amunt, avui... AG DENTAL

“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs, decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat... Sigui quin sigui el motiu, tots ells han aconseguit endegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. I avui... “AG DENTAL” a Argentona.
Llegir més ...

BDiR Maresme compta amb una ubicació privilegiada

La Tribu Urban Fitness, situada a Premià de Dalt, s’ha convertit en el primer BDiR del Maresme. El centre va inaugurar amb unes jornades de portes obertes els passats 21 i 23 d’abril. És el primer cop que DiR es fa càrrec d’un club ja existent i decideix aportar-hi la seva experiència de més de 35 anys dins del sector del fitness.
Llegir més ...

Persianes amunt, avui... Rita cafeteria

“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs, decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat... Sigui quin sigui el motiu, tots ells han aconseguit endegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. Avui... “Rita. Cafeteria”, a Vilassar de Dalt.
Llegir més ...
Back to top