Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

Avià sostenible

Avià aprova un POUM revolucionari únic a l’estat que permetrà que les plaques solars cobreixin teulades i façanes i ajuda amb fins a 2.000 euros a les llars que les posin, reduint al màxim també les taxes municipals. L’objectiu és convertir Avià en el poble amb més plaques solars de l’Estat.
Llegir més ...

Políticament indecent

Una magnífica comèdia que no és el que sembla i sembla el que és. Un president i una diputada es troben en un luxós hotel per passar una meravellosa vetllada plena de passió i luxúria però degut a uns successos inesperats a mitja tarda, tots els plans de la parella es desmunten a un ritme frenètic, deixant pas a una altra història ben allunyada del que s’havia imaginat el mateix president. 
Llegir més ...

Commemoració de l’Any Pompeu Fabra a Berga

La Generalitat de Catalunya dedica l’any 2018 a commemorar Pompeu Fabra, coincidint amb el 150 aniversari del seu naixement i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana. Els departaments de la Presidència i de Cultura, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, impulsen l’Any amb centenars d’actes arreu del territori en memòria i reconeixement d’aquest excepcional científic, qui va codificar i modernitzar la llengua catalana, fent-la apta per als diversos estils i funcions.
Llegir més ...

El FeMAP s’expandeix al Berguedà

El 2011 va tenir lloc la primera edició del Festival de Música antiga dels Pirineus (FeMAP), repartit entre 19 municipis de l’Alt Pirineu i Aran. Set anys més tard, el festival no només ha incrementat aquesta xifra de manera exponencial, sinó que també s’ha expandit cap a altres comarques com el Berguedà i inclús ha traspassat fronteres, arribant a Andorra i França.

Llegir més ...

Llegendes d’aigua dolça

Rius, llacs, estanys i gorgs de les aigües del Pirineu i de la Catalunya Vella són l’eix vertebrador d’aquest recopilatori de llegendes il•lustrat, algunes ja conegudes i d’altres d’inèdites, plens de fades, bruixes, malediccions i perosnatges enigmàtics. 
Llegir més ...
Back to top