Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Infantils

El moment de triar escola

En la nostra edició de la primera quinzena de febrer ja vam parlar de les dificultats que representa el moment de triar l’escola dels fills. De fet, molts cops aquesta elecció es converteix en un repte per trobar la millor escola, la més idònia per a cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode... Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per començar nous estudis, sempre és difícil, però malgrat els dubtes, les pors, les indecisions... caldrà prendre la decisió.
Llegir més ...

Triar escola, el moment de la veritat

Triar l’escola dels fills no és mai un moment fàcil, molts cops es converteix en un repte en la carrera per trobar la millor escola, la més idònia per a cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode, etc. Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per iniciar nous estudis sempre és difícil, però malgrat  els dubtes, les pors, les indecisions.... caldrà prendre la decisió.
Llegir més ...

Reactiva't! Setembre, propòsits i projectes per a totes les edats

Setembre és com el veritable Cap d’Any dels propòsits, les promeses i els nous projectes. Final i principi de moltes coses, de les vacances i les rutines, de la calor i el fred, de les vacances i l’escola o la feina... En definitiva, setembre es pot llegir en clau d’un nou inici per començar a fer tot allò que havíem deixat pendent, per descobrir nous camps i... per retornar a les rutines i omplir els horaris, de grans i petits, de  les més diverses activitats.

Llegir més ...

Tornem al col·legi!

Sí, sí, tornem! Tots tornem, perquè la tornada al cole és per a tots els membres de la família. Ha arribat el moment de deixar les xancletes i el banyador, d’oblidar-se del desgavell d’horaris, de posar ordre i concert en els àpats... perquè, després de quasi tres mesos de desordre, la tornada al cole vol dir tornar a l’ordre, a les rutines, als horaris... A partir del 12 de setembre, o del 14 per a alguns alumnes de Secundària i de Cicle, els horaris escolars marcaran els ritmes de la majoria de llars catalanes i l’ordre serà la rutina del llarg hivern.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top