Infantils

Reactiva't! Setembre, propòsits i projectes per a totes les edats

Setembre és com el veritable Cap d’Any dels propòsits, les promeses i els nous projectes. Final i principi de moltes coses, de les vacances i les rutines, de la calor i el fred, de les vacances i l’escola o la feina... En definitiva, setembre es pot llegir en clau d’un nou inici per començar a fer tot allò que havíem deixat pendent, per descobrir nous camps i... per retornar a les rutines i omplir els horaris, de grans i petits, de  les més diverses activitats.

Llegir més ...

Tornem al col·legi!

Sí, sí, tornem! Tots tornem, perquè la tornada al cole és per a tots els membres de la família. Ha arribat el moment de deixar les xancletes i el banyador, d’oblidar-se del desgavell d’horaris, de posar ordre i concert en els àpats... perquè, després de quasi tres mesos de desordre, la tornada al cole vol dir tornar a l’ordre, a les rutines, als horaris... A partir del 12 de setembre, o del 14 per a alguns alumnes de Secundària i de Cicle, els horaris escolars marcaran els ritmes de la majoria de llars catalanes i l’ordre serà la rutina del llarg hivern.

Llegir més ...

Benvinguts als cursos a Irlanda!

Els programes d’any acadèmic a Irlanda segueixen creixent any darrere any al nostre país, cada cop amb una millor selecció de famílies i instituts triats en funció del perfil de cada alumne, gràcies a l’experiència personal i professional del país de destí que tenen, cada cop, més les acadèmies catalanes.
Llegir més ...

C. B. Vilassar: 50 anys de Bàsquet

Enguany celebrem que fa més de 50 anys que el bàsquet és a Vilassar. Mig segle des de que un grup de vilassarencs seduïts per aquell nou esport, un esport diferent que James Naismith va idear per passar els freds hiverns d’EEUU, i que el pare Millán va portar al nostre país. 
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top