Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Infantils

El moment de triar escola: tornen les Portes Obertes

El moment de triar escola és una oportunitat per a les famílies per reflexionar sobre quines són les prioritats educatives que volem per als fills. No hi ha escoles bones o dolentes, sinó que n’hi ha que es regeixen per un sistema pedagògic determinat o que potencien més unes assignatures o uns valors que altres. 
Llegir més ...

Aquest Nadal, fes volar la imaginació!

Les joguines de fusta estan de moda. Però realment ens trobem davant d’un tipus de joguines amb més beneficis que les joguines de plàstic o de qualsevol altre material, o és un moda passatgera com tantes altres? Avui us volem demostrar que aquest tipus de joguines són molt beneficioses per als més petits de la casa. Estimulen el sentit del tacte, desenvolupen la creativitat i potencien la imaginació. Juguem?

Llegir més ...

Reactiva't! Encara som a temps!

A l’octubre la rutina ja torna a ser present plenament en el nostre dia a dia. Hem tornat a la feina, a l’escola, als extraescolars, als menús organitzats, als horaris estrictes. Hem estrenat curs, obrim una nova etapa que pot convertir-se en una oportunitat per millorar la nostra vida. Però potser encara no hem tingut temps de plantejar-nos què volem fer. Aprendre o perfeccionar un idioma, fer esport, iniciar-nos en alguna activitat artística... El ventall de possibilitats és enorme i encara som a temps!

Llegir més ...

Reactiva't! Setembre, quan tot està per fer i tot és possible

El mes de setembre és el mes de la tornada a la rutina. Tornem a la feina, a l’escola, als extraescolars, als menús organitzats, als horaris estrictes. Tot això pot resultar avorrit i provocar-nos nostàlgia de l’estiu. Però hi podem posar remei. Podem seure tranquil·lament una estona i preguntar-nos què és allò que sempre hem volgut aprendre o com podem millorar la nostra salut. Cuinar plats saludables i saborosos, apuntar-se a fer esport o descobrir l’artista que portem dins pot convertir-se en una aventura gratificant i divertida.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS
Back to top