Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Infantils

Reactiva't! Encara som a temps!

A l’octubre la rutina ja torna a ser present plenament en el nostre dia a dia. Hem tornat a la feina, a l’escola, als extraescolars, als menús organitzats, als horaris estrictes. Hem estrenat curs, obrim una nova etapa que pot convertir-se en una oportunitat per millorar la nostra vida. Però potser encara no hem tingut temps de plantejar-nos què volem fer. Aprendre o perfeccionar un idioma, fer esport, iniciar-nos en alguna activitat artística... El ventall de possibilitats és enorme i encara som a temps!

Llegir més ...

Reactiva't! Setembre, quan tot està per fer i tot és possible

El mes de setembre és el mes de la tornada a la rutina. Tornem a la feina, a l’escola, als extraescolars, als menús organitzats, als horaris estrictes. Tot això pot resultar avorrit i provocar-nos nostàlgia de l’estiu. Però hi podem posar remei. Podem seure tranquil·lament una estona i preguntar-nos què és allò que sempre hem volgut aprendre o com podem millorar la nostra salut. Cuinar plats saludables i saborosos, apuntar-se a fer esport o descobrir l’artista que portem dins pot convertir-se en una aventura gratificant i divertida.

Llegir més ...

Tornada al "cole"!

La llum és més blanca. Els parcs comencen a cobrir-se de fulles seques que amaguen les primeres castanyes. Es fa fosc abans. Els aparadors comencen a ser de llana. Tornen els horaris. Olor de llibres nous, llapis per estrenar, gomes amb les cantonades intactes. Bates amb olor de suavitzant. Agafa una jaqueta que al vespre refresca. 
Llegir més ...

La llibertat de triar en educació II

En la nostra edició de la primera quinzena de febrer ja vam parlar de les dificultats que representa el moment de triar l’escola dels fills. Molts cops, aquesta elecció es converteix en un repte per trobar la millor escola, la més idònia per a cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode... Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per iniciar nous estudis, sempre és difícil però, malgrat  els dubtes, les pors, les indecisions... caldrà prendre la decisió.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top