Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Infantils

La llibertat de triar en educació II

En la nostra edició de la primera quinzena de febrer ja vam parlar de les dificultats que representa el moment de triar l’escola dels fills. Molts cops, aquesta elecció es converteix en un repte per trobar la millor escola, la més idònia per a cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode... Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per iniciar nous estudis, sempre és difícil però, malgrat  els dubtes, les pors, les indecisions... caldrà prendre la decisió.

Llegir més ...

La llibertat de triar en educació

Un moment cabdal en la vida de moltes famílies és quan arriba el moment d’escolaritzar els infants de la casa o de canviar de centre, si cal, per cursar estudis de secundària. És un moment difícil per a molts, apareixen els dubtes, les pors, les indecisions... però caldrà triar. Molts cops es converteix en un repte en la carrera per trobar la millor escola, la més idònia per cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode, etc.

Llegir més ...

Vèncer al monstre

La por és un monstre que s’alimenta de les nostres renúncies. Els dolors en les articulacions, la pèrdua d’equilibri, la inseguretat en desplaçar-nos… Sovint, normalitzem les nostres pors o sofriments atribuint-los a l’edat, com quelcom inexorable del que no podem fugir.

Llegir més ...

Beneficis de triar un centre de dia per a persones grans

Per tots aquells que coneixen poc o gens aquest recurs assistencial, us puc assegurar que és la solució idònia per a les persones grans que viuen a casa i tenen un deteriorament tipus cognitiu, com l’alzheimer, o físic, com l’atròfia muscular, i necessiten rutines diàries per a millorar la seva qualitat de vida.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top