Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Infantils

Joguines, una tria difícil

Arriben dies molt especials per als més petits. Davant del bombardeig d’anuncis televisius, de catàlegs, de converses... sembla que les seves necessitats creixen, es multipliquen, que necessiten una pila de coses. Arriba la màgia del Nadal i demanen sense mesura i sense pensar gaire. Seran mares, pares, tiets, avis... els que hauran de posar seny en les peticions sense perdre de vista que la joguina és un element fonamental en el desenvolupament dels infants. 

Llegir més ...

Cantar en una coral

Cantar és un excel·lent exercici per expressar emocions, sensacions i per assolir un estat de benestar personal a qualsevol edat. Fer-ho de forma col·lectiva, a més a més, fomenta l’adquisició de competències i habilitats socials tan bàsiques i necessàries per afrontar la vida com el treball en equip, el fet de saber estar, el respecte, l’escolta activa i l’actitud proactiva davant un objectiu comú.

Llegir més ...

Reactiva't! Setembre, nous reptes i nous propòsits

Estudiar anglès, fer exercici, posar-se en forma, menjar sa, descobrir un hobby... són alguns exemples dels molts propòsits que apareixen a la tornada de les vacances a la ment de moltes persones. I és que setembre s’ha convertit en el veritable principi d’any, en el moment per començar a fer tot allò que havia quedat pendent, per descobrir nous camps i... per retornar a les rutines i omplir els horaris, de grans i petits, de les més diverses activitats.

Llegir més ...

Tornem al cole!

S’acaben les vacances d’estiu, tan i tan desitjades, i, de sobte, les criatures s’adonen que els tres mesos han passat quasi sense adonar-se’n. De nou cal posar-se les piles per iniciar un nou curs escolar. Les aules aviat s’ompliran de criatures, i no tan criatures, amb més o menys ganes d’estudiar però amb moltes ganes de retrobar amics, coneguts i, fins i tot, algun mestre. Les cases es retrobaran amb els deures, la quadratura d’horaris, les corredisses dels matins, les presses i els esmorzars engolits a córrer cuita...
Podem preparar d’alguna manera aquesta tornada, per a alguns, traumàtica? La Raquel Turull, psicòloga i psicoterapeuta de CILF, ofereix un seguit de pautes per fer-ho fàcil.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Altres activitats

Back to top