Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Llibres

Maria Barbal conquista Vilassar de Dalt Destacats

En mig d’una gran expectació, Maria Barbal va visitar la Massa i la Biblioteca Can Manyer el passat 1 d’abril, en un acte protagonitzat per les lectures de breus fragments de la seva obra.
El títol: “De la novel·la al conte, un riu de paraules” ja denotava la trajectòria d’una tarda literària de qualitat. L’acte, estava organitzat conjuntament per la Massa, Centre de Cultura Vilassarenc i la Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt.
 
Per trencar el gel, l’autora de Tremp va fer una lectura d’un capítol de la novel·la “Camfora” amb la qual va parlar de les seves sensacions i de l’evolució de les seves publicacions des que va escriure la coneguda “Pedra de Tartera” l’any 1985 fins als nostres dies. També va parlar dels contes, fent un repàs de “Dolça companyia, cara solitud”.
 
En mig de les lectures, va haver-hi un torn de preguntes i comentaris amb el públic i d’aquesta manera l’autora va compartir idees amb tots els assistents.
 
L’acte va ser tot un èxit, no només per la nombrosa assistència sinó també per la qualitat del contingut i l’alt nivell literari. Va ser una conferència amb un gran component emotiu que no va deixar indiferent a ningú.
 
Per dinamitzar l’acte es va comptar amb la lectura de textos per part de Paquita Puig i Joaquima Pujol, així com amb la presentació de Jordi Durany.
 
Cal recordar que Maria Barbal ara mateix és un dels màxims exponents de la literatura catalana amb nombroses edicions i una de les autores mes traduïdes del nostre país. Per aquest motiu va ser tot un plaer escoltar-la en una tarda literària que des de la Massa, Centre de Cultura Vilassarenc recordarem durant molt de temps.
 

Informació addicional

  • Text: Jordi Durany
  • Municipi: Vilassar de Dalt
Back to top