Maresme

Escapada a La Cerdanya

La Cerdanya, la comarca que enamora grans i petits. Una comarca amb una oferta àmplia i diversa que captivarà a qualsevol tipus de viatger, una comarca per descobrir-la, recórrer-la i respirar-la. Una comarca amb una bellesa paisatgística que enamora i situada prou lluny, o prou a prop, per a escapar-se i gaudir-la, sigui per un cap de setmana o per una estada més llarga. Una comarca per a gaudir-la de cap a peus.

El dormidor del corb marí

Al Maresme, un espai preciós de mar i muntanya, ens visiten des de fa uns anys entre la primavera i la tardor els corbs marins. Hi ha un assentament a Sant Pol i un altre a Arenys de Mar, a part d’algun petit grup a Pineda.

Busca el teu moment!

Malauradament, l’estrès s’ha convertit en el nostre gran company de viatge, un company de viatge gens recomanable però sempre present. Vivim una vida accelerada, sovint sense gaire sentit, que fa que ens oblidem no només dels que ens envolten, sinó també de nosaltres mateixos. Potser és el moment de trobar aquells cinc minuts necessaris per a dedicar-nos a nosaltres i mimar-nos una estona.
Back to top