Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Maresme

Vilassar Noir

Vilassar de Noir naixia fa tres anys com un punt de trobada entre els autors de gènere negre i els seus afeccionats. Amb l’objectiu de donar visibilitat a la literatura i al cinema negre nacional i generar debats al voltant de temes recurrents del gènere, amb les aportacions dels autors més importants del panorama actual, naixia aquest festival que enguany arriba a la seva tercera edició. 

Ruta Prehistòrica: La Roca del Vallès, Sant Bartomeu

En algunes ocasions, un recòndit paratge de muntanya pot amagar un tresor de gran valor pel gran percentatge de monuments històrics-arqueològics que hi ha. Aquest és el cas de la ruta d’avui, que transcorre per les rodalies de la Roca del Vallès, i que permet conèixer l’anomenada Zona Arqueològica de Céllecs.

Cantar en una coral

Cantar és un excel·lent exercici per expressar emocions, sensacions i per assolir un estat de benestar personal a qualsevol edat. Fer-ho de forma col·lectiva, a més a més, fomenta l’adquisició de competències i habilitats socials tan bàsiques i necessàries per afrontar la vida com el treball en equip, el fet de saber estar, el respecte, l’escolta activa i l’actitud proactiva davant un objectiu comú.

Castanyada i Hallowen o... Castaween, com es diu ara

Castanyada o Halloween? Tradició o modernitat? Tradicions catalanes o costums anglosaxons? Com es diu sovint, pels gustos existeixen els colors, i aquest és el cas, d’uns anys ençà, del que passa a casa nostra per celebrar l’arribada de la festivitat de Tots Sants. 
Back to top