Maresme

Els secrets més naturals de Can Jalpí

En una tarda de calor insuportable i una humitat típica maresmenca, d’aquelles que s’enganxa al cos, arribem al Castell Jalpí d’Arenys de Munt. De fet, el castell ja el coneixem i els seus jardins també, però avui la visita serà diferent. De la mà d’en Pere Alzina, consultor ambiental i guia de natura i muntanya, descobrirem els secrets més naturals d’aquests jardins, de la seva fauna, de la seva flora i, fins i tot, alguna cosa que no podrem explicar.

Ruta de Sant Pere de Riu a Tordera

Ruta des de l’església romànica de Sant Pere de Riu on s’hi accedeix des del terme municipal de Pineda de Mar. Us endinsareu en el món dels boscos de la Serralada Litoral amb vistes al mar i a les muntanyes de l’entorn.

Hem fet Pànxing amb... el Club de Surf Gregal

Quan veiem les platges del Maresme plenes de surfistes sobre les seves taules, segur que més d’un de nosaltres hem pensat “que xulo, deu ser fàcil!”. De fet el surf “només” consisteix a mantenir-se en equilibri, lliscant sobre una taula arrossegada per una ona, el major temps possible i sense caure a l’aigua. Fàcil, oi? Tres companyes del Pànxing van tenir el privilegi de provar aquest esport “tan fàcil” amb l’Antonio del Club de Surf Gregal. Elles mateixes aporten la vivència del seu primer contacte amb aquest esport.
Back to top