Maresme

Canet de Mar, bressol del Modernisme

És difícil imaginar més calor un 25 d’agost a les 10 del matí. Entrem a la Casa Museu de Domènech i Montaner de Canet de Mar, allà ens espera la Maria Molina, guia de la Casa Museu, que ens portarà a passejar per aquest Canet que és molt més que modernisme. Tot i ser el municipi amb la més important concentració d’edificis modernistes per metre quadrat de la comarca del Maresme, passejant pels seus carrers és fàcil descobrir que hi ha molt més que modernisme i que cada racó pot destapar una sorpresa.

Sant Martí de Mata

En aquesta sortida ens desplaçarem a una ermita a prop de Mataró. És una sortida ideal per fer una passejada matinal i contemplar unes bones vistes.

Tornem al col·legi!

Sí, sí, tornem! Tots tornem, perquè la tornada al cole és per a tots els membres de la família. Ha arribat el moment de deixar les xancletes i el banyador, d’oblidar-se del desgavell d’horaris, de posar ordre i concert en els àpats... perquè, després de quasi tres mesos de desordre, la tornada al cole vol dir tornar a l’ordre, a les rutines, als horaris... A partir del 12 de setembre, o del 14 per a alguns alumnes de Secundària i de Cicle, els horaris escolars marcaran els ritmes de la majoria de llars catalanes i l’ordre serà la rutina del llarg hivern.

Back to top