Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

A l’estiu, esports al mar

L’estiu és una bona època per gaudir de la nostra costa, de les platges i del mar del Maresme, amb el seu fort contrast entre el color daurat de la sorra i l’intens blau del mar.
Aprofitant la situació de la comarca, és el moment d’apropar-se a les moltes escoles d’esports nàutics que esquitxen la zona per gaudir d’un gran nombre d’activitats de vela i de mar. És el moment de provar, de fer batejos de diferents esports i trobar quin és aquell que s’adequa més a les nostres capacitats, aptituds o simplement als nostres gustos.
 
Una de les activitats estrella de la temporada és sense dubte el paddle surf, una modalitat consistent en “caminar per sobre del mar”, remant drets sobre una taula de surf gran empenyent l’aigua amb un rem. És un dels esports més complets a nivell físic i on es gaudeix des del primer moment mateix. En definitiva, una manera sana i esportiva de gaudir del mar.
 
Però no tot es redueix al paddle surf, navegació en catamarà o patí a vela, windsurf, surf o, simplement, un rem en caiac són maneres divertides i completes d’aprofitar la costa i el mar d’una manera diferent a l’estiu i, a més, de posar-nos en forma.
 
 

Informació addicional

Back to top