Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

Connecta amb el teu cos Destacats

Amb els nous començaments, vénen les noves oportunitats i desafiaments. Segur que hi ha aspectes de la teva vida en els quals vols aprofundir que són, segons la creença popular i els diferents orígens, la teva salut, la teva ment, el teu cos i per què no, la teva ànima.

És d’interès mil·lenari i, per què no dir-ho, un deure per a tots nosaltres que passem per la terra tenir cura de nosaltres mateixos en el nostre total ésser. És per això que destaca el mètode Pilates, ja que és una disciplina que reuneix coneixements de la medicina juntament amb la fisioteràpia, es complementa amb milers d’anys de saviesa del ioga, s’integra amb la disciplina de lluita grecoromana i la dansa, a més d’afegir aspectes sobre el mindfulness (concentració de l’atenció i la consciència). Imagina’t tot això reunit per donar-te el que busques: recuperar i ser l’amo a la teva salut.
 
És a través de múltiples principis –com aconseguir moure tot el teu cos, buscar la consciència corporal, aprendre de la teva respiració, apuntar per un desenvolupament muscular equilibrat i treballar la teva concentració– que podràs obtenir grans beneficis. Com va dir el mateix Joseph Pilates: “La Salut física és el primer requisit per aconseguir la felicitat”.
 
Els beneficis abasten des de la coordinació, aconseguir mobilitat de les teves articulacions, entendre moviment eficaç i fluid, integrar, ment, cos i esperit, restaurar la teva sensació de benestar i millorar la teva qualitat de vida. El pilates et donarà eines per confiar en tu mateix i rejovenir la teva ment i esperit. Aquests béns tindran repercussió en tots els aspectes de la teva vida, alleujant les tensions ajudant-te a manejar-les millor i a tenir un son reparador.
 
Pilates
 
Gràcies al fet que hi ha exercicis per a molts tipus de persones, es pot oferir la seva pràctica a persones amb dolor, esportistes d’alt rendiment, individus amb lesions en el cos o amb patologies mèdiques, persones en rehabilitació corporal o mental, etc. És perquè som únics que tenim una necessitat d’obrir-nos a disciplines que ens ofereixin moure’ns dins del que majorment cadascun de nosaltres puguem.
 
Dóna’t l’oportunitat de provar una activitat que t’ajudarà a sentir-te millor amb tu mateix. Només has de venir amb la disposició, nosaltres et guiem el camí. Prova el pilates!
 

Informació addicional

  • Text: Nexes
  • Municipi: Premià de Mar
Back to top