Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

Electrofitness

Una de les darreres tendències en entrenament és l’electrofi tness: una combinació d’entrenament físic, amb entrenador personal, i d’electroestimulació muscular. Les raons per practicar electrofi tness dependran de cada persona, però pot aportar diferents beneficis.
Entre aquests, destaca el fet que és un entrenament ràpid i eficaç. Una sessió dura 20 minuts, en una pràctica d’electrofitness es poden arribar a cremar 2.000 calories. L’entrenador personal fa de guia amb un entrenament d’electrofitness específicament dissenyat per a cadascú. Amb una rutina d’entrenament senzilla, de tan sols 20 minuts i equivalent a estar 5 hores al gimnàs, aconseguirem satisfer els objectius dels clients més exigents, ja que es poden activar el 100% dels músculs simultàniament, fent cada sessió altament efectiva amb l’electroestimulació muscular. El conjunt d’exercicis treballarà tot el cos en poc temps, convertint-se en una manera excel•lent de millora física. A través de la repetició constant d’aquests exercicis, el cos evolucionarà de forma exponencial. Amb l’electrofitness treballem la força màxima, la força explosiva i la resistència muscular.
 
Normalment els resultats en tonificació depenen de l’esforç, sacrifici i suor de cada un. L’electrofitness imposa la intensitat mínima per a assolir els teus objectius. 20 minuts són suficients per a aconseguir resultats visibles en 90 dies. És un treball molt intens, la diferència és que s’utilitza l’alta tecnologia i la ciència per a escurçar el temps i nombre de sessions necessàries per a complir els objectius. L’activació muscular de 10 minuts d’electroestimulació integral equival a 4 hores d’entrenament, una setmana amb tres sessions dures. El millor és que no pateixen les articulacions. L’increment de to muscular eleva el nostre metabolisme basal fins a 500 calories al dia, cremant greix, fins i tot en repòs, ajudant a qualsevol sistema d’aprimament.
 
En resum, l’electrofitness, a més de millorar la potència en tot el cos, t’ajuda a augmentar: la força, la resistència, la velocitat i el to muscular. També s’utilitza en teràpies de recuperació muscular i d’articulacions, ja que millora notablement la mobilitat i elasticitat. Una alternativa per a persones que per diverses situacions no poden freqüentar el gimnàs.
 

Informació addicional

  • Teléfon: 617 17 19 27
  • Text: Edonne
  • Municipi: Mataró
Back to top