Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol celebra el seu 50è aniversari Destacats

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar ha celebrat el seu 50è aniversari, celebració que va comptar amb cinc cuiners amb estrella Michelin, Miquel Aldana, Ramon, Xavier Pellicer, Joan Roca i Albert Adrià, per dissenyar el menú de l’esdeveniment, elaborat i servit per alumnes de l’Escola.
L’Escola, fundada al 1966, ha format a molts professionals del sector de la direcció hotelera, la gastronomia i la restauració del país i en la seva trajectòria ha estat guanyadora de la “Placa d’Honor del Turisme de Catalunya” i de la “Placa de Oro al Mérito Turístico de España”. 
 
Amb motiu del 50è aniversari, l’Escola va organitzar diferents activitats com l’edició del llibre “50 success stories: fifty years shaping leaders in hospitality” o la celebració del primer concurs “European Young Chef Award 2016” organitzat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT) i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar; en el marc de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016. 
 
L’acte va estar presidit per la consellera d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz i el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono. I també van estar presents cuiners de reconegut prestigi com Fina Puigdevall (Les Cols), Xavier Pellicer (Céleri), Romain Fornell (Caelis); Ada Parellada (Semproniana), Isidre Soler (Tram-Tram). 
 

Informació addicional

  • Municipi: Sant Pol de Mar
Back to top