Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

Vilassar Comerç tanca els actes del 10è aniversari amb #TotsSomComerç Destacats

#TotsSomComerç és la campanya llençada per Vilassar Comerç per posar el punt final a la celebració del seu 10è aniversari i posar cara a aquells que formen part de l’Associació –i que no són uns altres que els que els clients troben darrere dels taulells, esperant-los sempre des de la proximitat dels seus comerços–.

I el passat 12 de gener van fer la presentació pública de la campanya a la Sala Carrau de Vilassar de Mar, amb la presència de tota la Junta Directiva de l’Associació, la cap d’unitat de subvencions i ajuts de la Direcció General de Comerç de la Generalitat, Marta Cendra, i l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot.
 
L’eix de la campanya #TotsSomComerç és sensibilitzar i conscienciar de la importància del petit comerç al municipi i, sobretot, apropar i donar a conèixer els socis al públic en general. El mètode: una col·lecció de fotos del fotògraf Oscar Martos, que emanen proximitat, simpatia i alegria per cadascun dels seus racons, fotos que ja llueixen pels carrers del municipi en grans banderoles perquè tothom conegui i s’animi a comprar a aquests comerços.
 
El president de l’Associació, Xavier Svoljsak, va destacar la feina feta per Vilassar Comerç durant aquests anys de vida (nascuda després de fusionar les tres antigues associacions del municipi), treballant sempre per potenciar i dinamitzar el comerç del poble amb la celebració de diversos esdeveniments i actes comercials al llarg de l’any, com ll Fira Fora Estocs de primavera i tardor, la Fira Comercial de Primavera, el Tastet d’estiu, la Nit de Comerç a la tardor i tota la Campanya de Nadal.
 
La Cap d’Unitat de Subvencions i Ajuts de la Direcció General de Comerç, Marta Cendra, va voler destacar un element que és molt del gust de l’administració: “Vilassar Comerç ha sabut centrar l’activitat en actes potents i reiteratius i no fer de tastaolletes volent provar de tot una mica”. Cendra va felicitar l’Associació perquè, tot i la seva curta història, ha aconseguit un nivell de qualitat òptim i, així mateix, va reconèixer-los haver tingut prou múscul per mantenir un nombre d’associats, amb poques baixes relatives, tot i el mal que ha fet en el comerç de proximitat la crisi econòmica viscuda al país.
 
“Tots som comerç, i el comerç és vida” va ser l’afirmació amb la qual l’alcalde, Damià del Clot, va voler deixar clar que el comerç de Vilassar de Mar té al seu ADN la vitalitat del poble de Vilassar. Del Clot es va mostrar encantat per la sorpresa que li havia provocat el descobriment de la campanya pels carrers de Vilassar de Mar aquell mateix matí, per la qual va felicitar l’Associació, juntament amb la celebració del 10è aniversari.
 
L’acte va acabar amb un refrigeri on estaven convidats tots els assistents, a càrrec de Can Pocurull, i amb l’entrega d’un petit obsequi a cadascun dels associats.
 

Informació addicional

  • Fotografía: Àmbyt Fotografia
  • Municipi: Vilassar de Mar
Back to top