Agenda

Nits d'Emocions Estiu 2017

Agenda Maresme
Anuncipanxing NITS
Última Data: Dissabte, 26 Agost 2017

Place: Sorli Emocions (Vilassar de Dalt)

La terrassa del complex hoteler, esportiu i comercial Sorli Emocions a Vilassar de Dalt (Maresme) acollirà la tercera edició de “Nits d’Emocions” tots els dissabtes de juliol i agost, amb música en directe, gastronomia i cocteleria a l’aire lliure.
 
Vilassar de Dalt, Juny de 2017.- Els dissabtes de juliol i agost a les 23h Sorli Emocions proposa un total de 9 nits amb la millor música en directe, gastronomia i cocteleria a l’aire lliure a la terrassa d’aquest complex comercial i esportiu situat a Vilassar de Dalt (Maresme).
 
El primer concert tindrà lloc l’1 de juliol de la mà del blues i el swing de Chino & The Big Bet + Sax Attack. El 8 de juliol el protagonisme serà pel flamenc i el jazz ètnic del grup Aire, mentre que el 15 de juliol arribarà el pop català del grup del Maresme Coriolà. El 22 de juliol prendran el relleu el soul i el blues de The Lucky Dices Band i l’últim dissabte de juliol, el 29, hi seran Scaramouche amb el seu jazz manouche. El 5 d’agost el grup liderat per la cantant barcelonina Eva Mariol, Eva’s Band, impregnarà el Sorli Emocions del seu pop i rock, mentre que el 12 d’agost A Contra Blues ho farà del seu blues i, el 19 d’agost, Barca de Mitjana arribarà amb les seves havaneres.
 
Tancarà el cicle la rumba catalana de La Màlaga el 26 d’agost, dia en què el complex comercial estarà obert fins a mitjanit amb motiu d’una nova Shopping Night.
 
Per cada nit de concert del cicle “Nits d’Emocions” es proposarà un còctel diferent als assistents. D’altra banda, el xef del restaurant de Sorli Emocions també prepararà un menú especial per a cada concert amb una selecció dels plats de la carta i que es podrà gaudir per 29 €. Es recomana reservar taula per assegurar-se lloc al telèfon 937.537.184.
 
El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: el Sorli Emocions, amb un hotel, zona comercial i gastronòmica, i el Sorli Sport, un centre esportiu amb pistes de pàdel, piscina i centre de bellesa. 
 
El projecte de Superfícies d’Alimentació, que dóna feina a 60 persones, inclou un centre comercial de més de 3.000 metres quadrats en el qual es poden trobar primeres marques en perfumeria, cosmètica, parament de la llar, alimentació o vins. Per la seva banda, l’hotel té categoria de quatre estrelles i disposa de 33 habitacions, de les quals 2 són suites, totes amb sortida exterior i, algunes d’elles, 11 en total, amb accés directe a la piscina. A data de setembre de 2016, l’índex d’ocupació de l’hotel era del 65%. Sorli Emocions és un projecte de Superficies de Alimentación S.A., empresa familiar catalana propietària dels supermercats Sorli.
 

Anuncipanxing NITS Programa

 

Telèfon
937.537.184

 

Totes les dates


  • Desde Dissabte, 01 Juliol 2017 a Dissabte, 26 Agost 2017

Powered by iCagenda

Back to top