Agenda

XXV Fira Fora Estocs

Agenda Maresme
PANXINGforastocs
Última Data: 
Dissabte, 07 Octubre 2017

Place: Vilassar de Mar

Fira Fora Estocs, Vilassar de Mar
 
A Vilassar Comerç ens fa especial alegria poder celebrar la vint-i-cinquena edició de la Fora Estocs! L’avinguda Arquitecte Eduard Ferrés s’omplirà de parades plenes de productes a grans preus el pròxim 7 d’octubre de 10 a 20 h.
 
Volem aprofitar l’ocasió per donar les gràcies a tots els nostres socis que any rere any, i ja portem un quart de segle, participen d’aquesta fira i a tots aquells que veniu a passejar, comprar i gaudir d’un dissabte diferent amb nosaltres! 
 
També volem aprofitar l’avinentesa per avançar-vos que enguany hi haurà novetats que esperem que us agradin i que, com sempre, us esperem amb una gran filera de carpes on els nostres establiments associats us esperaran amb els seus millors productes a un preu increïble! Ja sabeu que en aquesta fira, s’aprofita per retirar els estocs de la temporada a preus de ganga! No deixis escapar aquesta oportunitat!
 
Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter....) i estigueu ben atents a les sorpreses que us tenim preparades!! 

 

 

Totes les dates


  • Dissabte, 07 Octubre 2017

Powered by iCagenda

Back to top