Agenda

La Cabrilenca - BTT

Agenda Maresme
Cabrilenca Cartell 2017
Última Data: 
Diumenge, 21 Maig 2017

Place: Cabrils

Segur que la novetat més important de la Cabrilenca BTT del 2017 és el seu canvi de data. Després d’anys celebrant-se, inamoviblement, el darrer diumenge del mes d’abril, enguany es trasllada al diumenge 21 de maig. A hores d’ara la Secció Ciclista Cabrils ja ho té tot a punt per a la celebració de la nova Pedalada, que arrencarà el 21 de maig a les 9 h, per la pedalada no cronometrada, i a les 8.45 h per sortides preferencials cronometrades, des del Pàrquing de Can Botella, on se centralitzarà el ‘village’ de la trobada. 

Els inscrits, amb els preus de les inscripcions que han pagat, tenen dret a esmorzar, avituallaments, assegurança, assistència sanitària i trasllat fins a l’hospital en cas necessari, botifarrada (o esmorzar específic per a vegetarians i celíacs), obsequi commemoratiu i participació en el sorteig d’obsequis dels espònsors de la Pedalada.
L’edició d’enguany constarà de dos recorreguts, de 26 km i de 43 km, de manera que puguin participar tant ciclistes habituals com aquells que comencen i volen gaudir de l’entorn. Els dos recorreguts començaran amb la clàssica escalada a la Mútua Metal•lúrgica. Si compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada seran premiats amb un pernil.
 
Com en les darreres edicions, la Cabrilenca BTT destinarà 0,50 € de cada inscripció a causes solidàries. Enguany l’aportació serà per a l’ONG Fisios Mundi. Fisios Mundi té com a objectiu aportar coneixements, ajuda i teràpia dins el camp de la fisioteràpia en les persones més febles de la societat, especialment infants, joves i dones dels països en vies de desenvolupament i zones deprimides. Aquesta tasca es porta a terme sense discriminació de raça, sexe, religió o política. A més d’educar i sensibilitzar la població del nostre país sobre els problemes de les persones discapacitades al tercer món, donen a conèixer una necessitat més a la que els països en vies de desenvolupament no tenen accés.
 
Un any més, els organitzadors de la Cabrilenca BTT recorden que la Pedalada vol ser una trobada esportiva, no competitiva, que desitja mantenir el seu esperit inicial de promocionar l’esport de la bicicleta de muntanya i aprendre a gaudir-lo.
 
Com en les darreres edicions, des de Pànxing Maresme sortegem 2 dorsals entre tots aquells que comparteixin i comentin el cartell de La Cabrilenca que està penjat al nostre Facebook des del passat 2 de maig. El dia 12 publicarem els guanyadors a les nostres xarxes. Deu dies per compartir i participar i emportar-se un dels dos dorsals. Només acceptarem guanyadors que siguin fans de la pàgina nostra. 

 

 

Totes les dates


  • Diumenge, 21 Maig 2017

Powered by iCagenda

Back to top