Agenda

Dark Polar Race

Agenda de Cerdanya
DP URI6756
Última Data: 
Dissabte, 11 Març 2017

Place: La Molina

L’11 de març a les sis de la tarda arrencarà des de la Pista Llarga la Dark Polar Race, una cursa semi - nocturna d’snowrunning que dóna l’oportunitat als seus participants de córrer sobre neu trepitjada i gaudir, a la vegada, de la posta de sol enmig de la natura nevada. A mesura que passin els quilòmetres la foscor caurà sobre l’estació que quedarà il·luminada per la llum de la lluna i els frontals dels propis corredors.

La Dark Polar Race comptarà amb un recorregut de 10,5 kilòmetres i 560 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Pista Llarga de La Molina.
 
Les inscripcions tenen un preu de 26€ i inclouen el dorsal, un obsequi dels patrocinadors, cronometratge amb xip, avituallament durant la cursa, servei mèdic, guarda-roba i un brou calent a l’arribada.
 
A més enguany la Dark Polar Race forma part de la 1a Copa d’Snowrunning de Catalunya, que tindrà dues cites: la Polärtic, el 25 de febrer a la Vall de Núria, i la Dark Polar Race de La Molina.
 
Tots aquells corredors que vulguin puntuar i optar a guanyar aquesta primera edició de la Copa hauran de participar en totes dues proves.
 
El lliurament de premis es farà el mateix dia de la Dark Polar Race a La Molina.

 

 

Totes les dates


  • Dissabte, 11 Març 2017

Powered by iCagenda

Back to top