Agenda

57a Fira d'Artés

Agenda del Berguedà
57aFira
Última Data: Diumenge, 23 abril 2017

Place: Artès

La Fira d’Artés és un referent en el sector del motor però va molt més enllà. Enguany arriba a la 57a edició, que se celebrarà el 22 i el 23 d’abril, i persisteix en la seva voluntat de renovar-se. Després dels canvis introduïts l’any passat, com l’organització de diversos espais de mobilitat, ara és el torn de reordenar completament la zona d’exposició de vehicles i maquinària.
 
El principal canvi és l’ordenació dels expositors per sector d’activitat perquè la presentació de l’oferta de manera unificada i conjunta és més eficaç. Així, al passeig Diagonal, hi haurà els cotxes nous, mentre que la majoria de vehicles d’ocasió seran al carrer Catalunya. La maquinària agrària i forestal es trobarà unificada dins del passeig Diagonal. A més, es recupera la mostra de cotxes de competició i es faran activitats relacionades amb la mobilitat.
 
No s’ha d’oblidar que el món del motor és una de les essències d’aquesta fira, que en l’última edició va rebre més de 28.000 visitants que van poder veure els productes de 47 expositors valorats en 10,5 milions d’euros. Però no és l’única i la reordenació dels vehicles –que de retruc afecta la Fira d’Artesans, que enguany se situarà a la plaça Sant Cristòfol- no és l’única novetat.
 
D’altra banda, s’aprofitarà la diada de Sant Jordi per celebrar diversos actes relacionats amb el llibre i la cultura popular al Parc de Can Crusellas. A més, es donarà continuïtat a la Fira de la Cervesa Artesana, un dels punts de major concurrència de la Fira. Els més menuts de la casa també tindran el seu espai: hi haurà jocs, contes i actuacions musicals. 
 
Els assistents tampoc poden perdre’s algunes de les activitats que enguany celebren edicions especials com és el cas de la 15a Baixada d’Andròmines o de la 45a edició del concurs de pintura ràpida.
 
 
Actes i espais més destacats

 

Dissabte 22 d’abril

8h Inscripcions al 45è Concurs de Pintura Ràpida. Cal Sitges. Els premis es lliraran a les 17h.

11h Inauguració oficial de la Fira d’Artés. Cal Sitges.

16.30h 15a Baixada d’andròmines. Descens des de la Plaça Vella fins a la carretera de Sallent, passant pel carrer Hospital.

17h 3a Fira de la Cervesa Artesa. Cal Sitges.

18.30h Ballasa de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona. Al Parc de Can Cruselles.

18.30h Actuació castellera amb els Salats de Súria i els Picapolls de la GavarresaCal Sitges. 

 

Diumenge 23 d’abril

Diada de Sant Jordi. 

10h Parades de roses i llibres. Al Parc de Can Cruselles.

10h Trobada de motos antigues. Cal Sitges.

De 10 a 20.30h Fira de la 

Cervesa Artesa.  Cal Sitges.

11.30h Sortida de bastorners i dels gegants d’Artés. Plaça Sant Pelegrí 

17h Espectacle familiar 

‘La fada de Dringuen Dingue’, amb Manelutti. Parc de Can Cruselles.

18h Actuació de Sweet & Swing. Cal Sitges.

 

 

Cartell Fira

 

 

 

Totes les dates


  • Desde Dissabte, 22 abril 2017 a Diumenge, 23 abril 2017

Powered by iCagenda

Back to top