Agenda

85à Fira de Primavera de Navàs

Agenda del Berguedà
85
Última Data: Diumenge, 30 abril 2017 00:00

Place: Navas

Fira2017 1

 

 

Nascuda el 1933 com la seva germana de tardor, la Fira de Primavera de Navàs es va convertir el 1967 en un certamen modern i multisectorial, en el qual s’impliquen entitats locals, consolidant-la com el principal esdeveniment firal del municipi. Automoció, maquinària i alimentació són els sectors més representatius, i la tecnologia és un dels ingredients diferencials gràcies al saló monogràfic del TICdate.
 

 

ACTES MÉS DESTACATS 

 

Dissabte 29 d’abril

8h Mercal municipal.

9h Concurs ocellaire. Trofeu al primer de cada ploma. Bar Paseo.

12h Espectacle infantil ‘Sol i fa plou’, a càrrec de la Cia. Sabanni. Plaça de l’Ajuntament. 

De 15 a 21h 9 Intervenció artística, a càrrec de Valentí Gubians. Casal Sant Genís. Mira com aquest artista navassenc pinta l’entrada del carrer del Sol del casal.

De 16 a 19h Exposició de manualitats. Club d’avis de Navàs.

De 17 a 20h Mainajocs, jocs per als més xics. Passeig Ramon Vall. Espai on els infants d’entre 0 i 6 anys podran manipular, construir, crear i pensar tot jugant amb les seves famílies.

17h Cercavila amb els gegants de Navàs. Passeig Ramon Vall.

17h Exhibició de balls. Plaça de l’Ajuntament.  Odre de sortida: zumba júnior, zumba kids, ballet, iniciació al ball, hip-hop junior, hip-hop teen, country, calsa, lindy-hop, ball de saló i zumba

22h Teatre: ‘Ens ha caigut la sogra’. Casal Sant Genís. Un jove matrimoni, recentment independitzat, es disposa a gaudir d’una vida tranquil·la... fins que arriba la sogra.

00h Concert de primavera amb Sixtus i Strombers. Pavelló Municipal d’Esports.  

Preus: 8 € (taquilla) i  5€ (anticipat a Navàs: Chaplin i Taverna La Mêlée; Balsareny: La Parròckia; Berga: Cal Negre; Gironella: La Font del Balç; Manresa:

Moe’s; Sallent: L’Embús)

 

Diumenge 30 d’abril

9h Trobada de Clàssics. Plaça de l’Ajuntament. Trobada de vehicles de més de 25 anys, no competitiva, que faran una ruta turística pel municipi. Després, es podran veure a la Plaça de l’Ajuntament.

De 10 a 14h Exposició de manualitats. Club d’Avis de Navàs.

11h Inauguració de la Fira ‘pubilles i hereus’ i visita d’autoritats. 

11h Exhibició de karate. Plaça de l’Ajuntament.

De 12 a 14h  Exhibició de sevillanes. Crta. de Viver

De 16 a 19h Exposició de manualitats. Club d’Avis de Navàs.

17h Desfilada de moda ‘Infantils xics’. Plaça de l’Ajuntament. 

17h Actuació castellera amb els castellers de Berga i la colla castellera de Figueres. Passeig Ramon Vall. 

18h Lliuraments de premis. Plaça de l’Ajuntament. Al cartell guanyador de la Fira de Primavera, concurs de dibuixos de les escoles i campanya Sobirania Alimentària.

 

Els dos dies

Navàs Food trucks. Plaça de l’Ajutament. Tornen les food trucks i alguna que altre sorpresa més amb música ambient: dissabte amb Cramband (19h) i Antonio el Remendao (20.30h), i diumenge amb Swite Duo (12.15h), Tina&Joe, Cesck Freixas (19h) i Damià Olivella.

Durant tot el cap de setmana, mural pels 50 anys dels escoltes. Pista Sant Jordi. Per celebrar els 50 anys de l’escoltisme a Navàs, l’Agrupació Escolta Ali-Bei pintarà un mural sota la batuta de l’il·lustrador i dissenyador Jaume Gubianas.

 

Dissabte 29 d’abril

Durant tot el dia TICDATE. 

A la Sala del Club d’Avis. 

Podreu gaudir de les últimes novetats tecnològiques i de gadgets que no us deixaran indiferents! Passejareu al costat de l’R2D2 de Star Wars, realitat augmentada d’HTC Vive, màquines recreatives Arcade fetes amb Raspeberry PI, Google Home, robòtica educativa, exposició fotogràfica de Koalitic visuals, xarxes socials i moltes sorpreses més!

 
 

 

 

Totes les dates


  • Desde Dissabte, 29 abril 2017 00:00 a Diumenge, 30 abril 2017 00:00

Powered by iCagenda

Back to top