Agenda

La Ruta de les 30 Paelles celebra el seu desè aniversari

Agenda del Berguedà
Motos 4
Última Data: 
Dissabte, 20 Maig 2017

Place: Vilada

Vilada es convertirà en la capital berguedana de les dues rodes el dissabte 20 de maig amb motiu de la desena edició de la Ruta de les 30 Paelles, un esdeveniment que atrau una gran quantitat d’aficionats a les motocicletes.

Organitzada per la Secció de Motos Clàssiques del Clàssic Motor Club del Bages, amb Pep i Joan Rossinyol (els germans Russi) al capdavant, la ruta consisteix en un recorregut de prop de 100 km per carreteres de la zona. Aquesta trobada pretén ser, en aquest desè aniversari, una festa de la moto per als participants, per al públic aficionat i per a viladins i berguedans.
 
Abans de començar la trobada, que tindrà el punt de reunió al Parc dels Gronxadors de Vilada a partir de les 8.45 h, s’exigirà la ITV i el rebut de l’assegurança al dia.
 
També es demana als participants una conducció curosa i que respectin escrupolosament en tot moment el Codi de Circulació i les indicacions dels marshals. Cal recordar que no es tracta de cap cursa, ni competició, sinó d’una concentració turística no competitiva.

 

 

Totes les dates


  • Dissabte, 20 Maig 2017

Powered by iCagenda

Back to top