Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

"Aprendre a parlar amb les plantes", de Marta Orriols

Les Biblioteques del Maresme recomanen... el llibre"Aprendre a parlar amb les plantes", de Marta Orriols.
Novel·la íntima, delicada, emotiva i valenta. Aprendre a parlar amb les plantes, de Marta Orriols, és la nua i crua reflexió d’una dona de quaranta anys, edat en què ja s’acumulen algunes derrotes i cicatrius vitals, davant la pèrdua d’un ésser estimat, en aquest cas la parella, just després d’una desconcertant revelació. Suposa l’inici d’una reconstrucció personal a partir dels pedaços. El camí de clarobscurs d’una ànima abatuda pels dubtes a la recerca de la supervivència sentimental, el retrobament interior i la pròpia reconciliació. 
Aprendre a llegir amb les plantes aconsegueix per moments que el temps s’aturi, malgrat que el món segueixi girant i els dies se succeeixin. Els sentiments en veu alta posats en boca de la protagonista (alter ego de l’autora) arrelen amb força i remouen el subconscient del lector/a. Marta Orriols assoleix quelcom certament difícil, emocionar amb la màgia de les petites coses i fer-les visibles.
 
Matèria: Ficció
Editorial: Edicions del Periscopi
Any: 2018
 
Llibre Plantes
 
 

Informació addicional

Back to top