Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Cultura

‘Si no puc volar’, de l'Estel Solé

Les Biblioteques del Maresme recomanen... el llibre ‘Si no puc volar’, de l'Estel Solé.
L’autora de Si no puc volar es defineix ella mateixa com a dramaturga, actriu, poeta i productora. Sent tan polifacètica, no és d’estranyar que hagi publicat llibres de poesia, teatre, dramatúrgia i ara la seva primera novel·la.
 
El llibre parla de l’Ànnia, una dona de 40 anys acabada de divorciar-se, sense feina i que viu amb el seu avi. El tema central de la novel·la és el moment vital de l’Ànnia, un moment baix i de semidepressió tractat amb un toc d’humor i un sarcasme molt sa. Però el llibre també ens parla d’un tema que, segons l’autora, encara és un pèl tabú: la infertilitat.
 
Si no puc volar tracta tots aquests temes (infertilitat de l’Ànnia, la manca de feina, el divorci, la convivència amb l’avi...) amb un toc d’humor que fan que la novel·la sigui sincera i divertida. 
 
Matèria: Chick lit
Editorial: Rosa dels Vents
Any: 2016
 
11 Novembre Sant Pol
 

Informació addicional

Back to top