Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Entrevistes

Judith Botey, gerent de Turhouse Maresme

“Se’m pot definir com una gestora turística”.
Després de 5 anys de recorregut a Barcelona, TURHOUSE arriba al Maresme i de la mà de la Judith Botey inicia un nou camí. L’auge del lloguer d’habitatges per a ús turístic i la bonança del clima al Maresme va fer que la Judith veiés clar que hi havia un nínxol de negoci que encara era molt novell i per explotar.
 
Quin és l’objectiu de TURHOUSE ?
Principalment oferir qualitat turística a millor preu que a Barcelona. A Barcelona els preus poden arribar a ser prohibitius i al Maresme, amb un preu més assequible, es pot llogar un pis a la platja o una caseta amb jardí i piscina. És intentar desmassificar Barcelona i oferir el Baix Maresme com una zona que es pot aprofitar, pràcticament, tot l’any pel seu clima i, a la vegada, treure rendibilitat a habitatges que, molts cops, només s’obren dos mesos l’any perquè són segones residències.
 
 Què ofereixes?
Un tracte basat en la plena confiança, tant amb els propietaris dels habitatges com amb els clients que els ocupen. Se’m pot definir com una gestora turística: gestiono tot el que necessiten les dues parts (llicència turística, neteja, manteniment, check-in, check-out...) i bellugo els habitatges mitjançant plataformes com Airbnb o Booking.com.
 
Per què al Maresme?
Jo sóc de Masnou i coneixia la zona i perquè al Baix Maresme encara no ens ho creiem, però estic convençuda que podem viure del turisme. Un turisme familiar i de qualitat, un turisme que surt, que compra, que dina a restaurants, per tant, un turisme que representa una injecció de diners per als municipis i que no massifica els pobles de manera salvatge. Sempre he pensat que, si de Mataró cap al nord poden viure del turisme, al Baix Maresme també ho podem fer, establint un model diferent, un turisme familiar, que busca rutes culturals, patrimonials..., que vol platja amb tranquil·litat i que, a més, està només a 20-30 quilòmetres de Barcelona!
 

Informació addicional

Back to top