Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Entrevistes

Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt Destacats

“Volem ser un referent en esport i cultura”.
Quins són els eixos de promoció turística de Premià de Dalt? 
Com a municipi ens hem proposat, per sobre de tot i com a prioritat, cobrir totes les necessitats bàsiques… Complert això volem ser un referent en esport i cultura. En esport com un model de vida saludable, no volem (ni necessitem) campions mundials, però, per exemple, ara fa un any i mig vam inaugurar un circuit inclusiu de muntanya, el primer circuit del Maresme on pot anar tothom, fins i tot discapacitats. I en temes d’esport tenim la muntanya de l’entorn, que hem de saber aprofitar; La Poma Bike Park; un nou skatepark i els projectes de fer una pista annexa al Pavelló (allà on hi havia l’antic skatepark). La pista annexa és una necessitat del mateix pavelló, ja que té més de 20 anys, cada cop hi ha més entitats i més usuaris i és una obra absolutament necessària per donar cabuda a totes les demandes. Per últim, i ja més endavant, existeix el projecte de fer,  just a sota de la sala annexa, un gimnàs amb piscina, que seria la cirereta del pastís per deixar en condicions òptimes la zona esportiva.
 
I quin és el reclam per posar Premià de Dalt al mapa turístic?
La referència turística a nivell internacional és La Poma. Es una instal·lació que coneix tothom, amb un impacte turístic brutal, aquí ve gent de tot arreu del món, no només a esdeveniments com la Happy Ride Weekend, sinó molts primeres espases d’aquest esport que són de zones on a l’hivern és impossible entrenar per temperatures i per gruixos de neu i vénen a instal·lar-se aquí durant els mesos d’hivern per poder entrenar a La Poma.
 
I a nivell cultural?
Tenim un tema específic i que ens diferencia d’altres pobles i és que tenim el museu i el jaciment al mateix municipi, el jaciment arqueòlogic de La Cadira del Bisbe i el museu que acull les seves peces i troballes. I com a cosa molt diferencial, a nivell de patrimoni, tenim el Plat de Circe, una peça única i el que volem és utilitzar-lo per promoure el patrimoni cultural. Com aquest plat està decorat amb escenes del viatge d’Ulisses ho aprofitarem per donar-li contingut específic.
 

Informació addicional

  • Text: Maite Viñals
  • Municipi: Premià de Dalt
Back to top