Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Museus

El nou museu municipal farà un recorregut pel món de la viticultura, obrirà les seves portes a l’abril Destacats

El nou espai museístic de Sant Fruitós de Bages, que es crearà a l’edifici Cal Casajuana que s’està acabant d’adequar, crearà un discurs museístic en l’àmbit del vi i la viticultura a la comarca del Bages. El projecte divideix l’exposició en 4 àmbits centrals:  una introducció a la mostra, la vinya, el celler i l’anís. 
A banda també inclou dos propostes paral·leles que parlaran sobre la memòria viva i l’evolució de Sant Fruitós de Bages. Aquesta museïtzació planteja un projecte trencador i modern on el visitant deixa de ser un mer espectador per endinsar-se en l’ambient, fent que visqui la història en la seva pròpia pell, transportant-lo a una època concreta.
 
Per aconseguir aquest fet vivencial s’utilitzaran les noves tecnologies amb projecció d’imatges, sons i olors.
 
El nou Museu Municipal obrirà portes a l’abril. Les obres del nou espai museístic del municipi han arribat a la recta final i ara ja tan sols queda instal·lar els elements museogràfics per tal de poder obrir-lo al públic. Aquest nou equipament s’inaugurarà el proper dissabte 18 d’abril. 
 
L’actual museu, ubicat a la rectoria, passarà a ser un magatzem visitable d’on es trauran únicament les peces relacionades amb la viticultura per tal de traslladar-les a l’edifici de Cal Casajuana.
 

Informació addicional

  • Text: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
  • Municipi: Bages
Back to top