Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Musica

Els EnCants arriben al 10è aniversari Destacats

Els EnCants, uns tallers de cant en grup oberts a tothom, arriben enguany a la seva 10a edició (ja que el 2011 no es van fer). Així doncs, aquest estiu seran uns tallers molt especials: es farà una recopilació de les sis cançons que més han agradat de tota aquesta dècada per cantar-les en un concert final que tindrà lloc l’últim cap de setmana de juliol a l’Església Vella de Gironella.
Els EnCants van néixer el 2008 a Gironella com a un taller d’estiu de cants del món (Balcans, Índia, Àfrica…), amb l’objectiu de viatjar pel món a través dels seus cants. Més endavant, els tallers van anar expandint-se i van passar a fer-se també a Vic, Tona i Prats de Lluçanès.
 
A més, durant aquests 10 anys, els EnCants també han ampliat les seves dates, afegint-hi els tallers de tardor (EnCants de Taverna) i els de primavera (EnCants de Gospel).
 
La finalitat dels EnCants, és que la gent canti sense preocupar-se de com sona, i és per això que el seu primer objectiu és, evidentment, gaudir! Per tant, són tallers oberts a tothom, sense limitacions d’edat, i sense necessitat de nivell de cant ni de música.
 
En definitiva, una activitat musical purament terapèutica! Són uns tallers curts, de poques sessions, perquè no ens afecti el vertigen d’una activitat llarga. Els EnCants del Món es fan entre juny i juliol i la gent es pot inscriure per 4 o 8 sessions, és a dir, per juny, juliol o per ambdós mesos.
 

Informació addicional

  • Municipi: Gironella
Back to top